Search

Οι “ταύροι” ξεκινούν και μπορούν!

Θετική η πρεμιέρα της στήλης. Δύο στα δύο στις επιλογές μας, με τον 1&Under 3,5 της Σάλτσμπουργκ (3-0) και το goal στο Όσναμπρικ – Μόναχο 1860 (2-2).

Πάμε να συνεχίσουμε ανάλογα με το δύσβατο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλει προσοχή αυτή η διοργάνωση. Πολλά τα παιχνίδια, ακόμα πιο άγνωστες ομάδες, το ξεσκαρτάρισμα θα παίξει ρόλο.

ΛΕΙΨΙΑ – ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ:

Άνετη και ωραία παρουσιάστηκε η Λειψία στον προηγούμενο γύρο. Η Χάκεν δεν αποτέλεσε σοβαρό εμπόδιο για την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ. Νίκη 4-0 στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, «σβηστό» 1-1 στη ρεβάνς της Σουηδίας. Ακόμα πιο έτοιμη τώρα, μιας και ο Μουκιέλε είναι έτοιμος να παίξει, ενώ και ο Φόρσμπεργκ επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου παρέστη για τη γέννηση του παιδιού του.

Εκτός ο μπακ Λάιμερ και ο εξαιρετικός στόπερ Ουπαμεκανό. Αρκετή ζέστη στη Γερμανία, συνήθισαν, όμως, οι παίκτες σύμφωνα με τον προπονητή, που θεωρεί την Κράιοβα καλύτερο σύνολο από τη Χάκεν. Ζητούμενο, πάντως, είναι μία υψηλή νίκη όπως με τους Σουηδούς, αλλά και να κρατήσει το… μηδέν στην άμυνα. Λύσεις επιθετικές υπάρχουν. Οι Μουντιαλικοί είναι καιρό τώρα σε αγωνιστικό ρυθμό, ούτως ή άλλως οι «ταύροι» σφύζουν από ποιότητα.

Η Κράιοβα είναι η Κυπελλούχος Ρουμανίας. Πρώτος τίτλος μετά από 25 χρόνια. Τώρα μπαίνει στην ευρωπαϊκή διαδικασία. Ήδη έχει δώσει 4 επίσημα ματς, δίχως να σταυρώσει νίκη. Ήττα στο Σούπερ Καπ από την Κλουζ, δύο ήττες στην αρχή της σεζόν και ισοπαλία 2-2 με την Μποτοσάνι.

Εμφανές το πρόβλημα στο γκολ μετά την αποχώρηση των καλύτερων περυσινών σκόρερ, Γκουστάβο και Μπαϊούτα. Αρκετά σφιχτό σύνολο, αλλά άπειροι παίκτες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Εύκολα μπορούν να παρασυρθούν από τον ρυθμό της Λειψίας.

Τεχνική ομάδα, έχει δυνατότητες, 3η πέρυσι στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, αλλά έως εκεί. Κενά στην άμυνα θα εμφανιστούν ελέω των λύσεων που διαθέτουν οι γηπεδούχοι.

Συμπερασματικά, η Λειψία είναι σε καλό μομέντουμ, έκανε το «ζέσταμά» της στον προηγούμενο γύρο και τώρα μπορεί να συνεχίσει ακάθεκτη τον δρόμο της προς τους ομίλους. Από τα ελάχιστα αξιόλογα πονταρίσματα αποτελεί το να σκοράρουν οι Γερμανοί και στα δύο ημίχρονα.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά του Άλκη Τσαβδαρά

Share it