Search

Νέο χτύπημα απο την Θαλασσιά που πήρε και Γιώργο Βασιλειάδη! Οι ανακοινώσεις Αναγέννησης και Κεσσάνης και το ευχαριστώ του Γιώργου

Σε ακόμη μια μεταγραφική κίνηση  προχώρησε η Αναγέννηση Θαλασσιάς που απέκτησε και τον πλάγιο αμυντικό Γιώργο Βασιλειάδη απο την Κεσσάνη Ερασμίου.

Μάλιστα η Κεσσάνη είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες την παραμονή του ωστόσο ο παίκτης άλλαξε τελικά γνώμη, με τον ίδιο μάλιστα στην ανακοίνωση της ομάδας του Ερασμίου να αναφέρεται σε αυτή του την απόφαση ευχαριστώντας παράλληλα τον Πρόεδρο της Κεσσάνης Γιώργο Χατζη.

Αρχικά η ανακοίνωση της Θαλασσιάς αναφέρει: “Καλώς ορίζουμε στην ομάδα μας τον Γιώργο Βασιλειάδη !! Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες! ”

Για να ακολουθήσει αυτή του Ερασμίου: ” Η Κεσσάνη Ερασμίου ανακοινώνει την παραχώρηση του Γιώργου Βασιλειάδη στην Αναγέννηση Θαλάσσιας. Γιώργο σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου, στην ομάδα μας”

Αλλά και το μήνυμα του ίδιου προς την ομάδα της Κεσσάνης: ” Ίσως να μην ηταν σωστο Έτσι όπως εφυγα αλλα έφυγα για το καλο της ομάδας και για το καλο το δικο μου…Θέλω να πω ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον πρόεδρο της ομάδας που μου φέρθηκε άψογα έναν χρόνο..καλη συνέχεια και Καλή πορεία παιδια❤”

Share it