Search

Με θρίαμβο επί της Λουκέρνης βλέπει…Play off ο Ολυμπιακός! Αποθέωση στην επιστροφή του Τοροσίδη

Με τον Χριστοδουλόπουλο και τον Γκερέρο να κάνουν ονειρικό ντεμπούτο, πέτυχαν απο δύο τέρματα, και τον Φορτούνη σε ηγετικό ρόλο ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 τη Λουκέρνη αγκαλιάζοντας την πρόκριση  στα play off του Europa League. Αποθεώθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης που πέρασε ως αλλαγή στο φινάλε με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Θρακιώτη αμυντικού.

Το τελικό 4-0 επί της Λουκέρνης… αδικεί τον Ολυμπιακό ο οποίος είχε ακόμα δύο δοκάρια (και τα δύο ο Φορτούνης) πολλές ευκαιρίες (με Γκερέρο, Τσιμίκα, Ποντένσε) και ταυτόχρονα ο Γιαννιώτης δεν ένιωσε ποτέ την πίεση των Ελβετών. Ένα τέλειο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει τον Λάζαρο να πετυχαίνει δύο γκολ στο ντεμπούτο του, τον Ποντένσε να βγάζει στοιχεία της κλάσης του, τον Φορτούνη να είναι πιο μεστός σε σχέση με πέρσι.

Τρομερές στιγμές στην επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στα “ερυθρόλευκα”, με τον ξανθιώτη αρχηγό της Εθνικής να βλέπει όλο το γήπεδο να σηκώνεται όρθιο για να τον υποδεχθεί και να φωνάζουν εν χορώ το όνομα του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ομάρα, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά (90′ Τοροσίδης), Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος (78′ Βρουσάι), Φορτούνης (86′ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Γκερέρο

ΛΟΥΚΕΡΝΗ (Ρενέ Βέιλερ): Σάλβι, Αλβες, Ελέκε (74′ Ντεμασάι), Σουρπφ, Γκρέθερ, Σνέουλι (58′ Βάργκας), Σμιντ, Σβέγκλερ (58′ Σούλτζ), Σίντλερ, Βόκα, Γκβίλια

Share it