Search

Ανακοινώθηκαν οι εξετάσεις των διαιτητών για την ΕΠΣ Έβρου

Σε γραπτή και αγωνιστική εξέταση κάλεσε η ΕΠΣ Έβρου τους μη αξιολογημένους διαιτητές, που επιθυμούν να συμμετέχουν σε ορισμούς αγώνων.

 

Η σχετική ανακοίνωση:

Από την ΕΔ/ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ ανακοινώνονται τα παρακάτω, αναφορικά με το ημερολογιακό πρόγραμμα της τρέχουσας περιόδου 2018-2019 και τις υποχρεώσεις του εκάστου διαιτητή για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

  1. Στις 6/9/2018 και ώρα 16:00 θα γίνουν οι προγραμματισμένες από τον κανονισμό διαιτησίας γραπτές εξετάσεις των μη αξιολογημένων ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ στο ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia.
  2. Με το πέρας των γραπτών εξετάσεων θα πραγματοποιηθούν με μέριμνα της ΕΔ/ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό διαιτησίας ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ των διαιτητών που δεν συμμετείχαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Δηλαδή θα συμμετέχουν μόνο οι μη αξιολογημένοι διαιτητές της ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ.
  3. Η ύλη των εξετάσεων απ’ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων θα προέρχονται μέσα από την ύλη που περιλαμβάνουν οι κανόνες παιχνιδιού 2018-19 και η οποία έχει αναρτηθεί την ηλεκτρονική σελίδα της Ε.Π.Ο (https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=48109&NewsType=21)
  4. Οι διαιτητές μέλη της ΕΔ/ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ θα πρέπει κατά την ημέρα των γραπτών εξετάσεων να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ α) Ποινικό μητρώο β) γνωμάτευση από ιδιώτη ιατρό ή ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο ειδικότητας παθολόγου ή καρδιολόγου για την κατάσταση της υγείας τους. Από την ανωτέρω υποχρέωση ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι διαιτητές που θα συμμετέχουν στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ.
  5. Διαιτητής(Μη αξιολογημένος) που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ/ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησης και κατ’ επέκταση ορισμού σε αγώνες αρμοδιότητας μας.
  6. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προετοιμασία σας καθώς και την ενημέρωση σας.
  7. Για περισσότερες διευκρινήσεις οι διαιτητές μπορούν να απευθύνονται στον κ.Στρατούδη Ιωάννη.
  8. Στην παραπάνω, πρώτη συγκέντρωση της ΕΔ/ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ η παρουσία των διαιτητών και βοηθών διαιτητών που θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι υποχρεωτική.

 

Share it