Search

Κανονικά στην Γ’ Εθνική ο Πανσερραϊκός! Το τεχνικό τιμ και τα μέλη που θα τρέξουν την ομάδα

Ο Νίκος Κατσαβάκης είναι ο εκλεκτός του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού για τη θέση του εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο 39χρονος προπονητής επιστρέφει στον Πανσερραϊκό από ένα διαφορετικό πόστο, αυτό του εφόρου και ουσιαστικά του ανθρώπου που θα κινεί τα νήματα στην μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα του Νομού Σερρών. Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Χρήστο Καραθανάση αλλά και την επιθυμία όλων η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στη Γ εθνική και να απομακρυνθεί οριστικά η ιδέα για τοπικό, η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που φόρεσε τη φανέλα με το λιοντάρι, γαλουχήθηκε από παιδική ηλικία με την ιδέα του Πανσερραϊκού,  έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο (αρχηγός της Ανόρθωσης στην εκπληκτική πορεία στο τσάμπιονς Λιγκ) ενώ διακρίνεται και για το ήθος του.

Νέα πρόσωπα με δυναμικό τιμ 

Προπονητής αναλαμβάνει ο Σάκης Αναστασιάδης που επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στα «λιοντάρια» με τeam Manager τον Νίνο Μιλένκοβιτς (πρώην διεθνή παίκτη του Πανσερραϊκού με γνωριμίες σε όλη την Ευρώπη) , υπεύθυνο μάνατζμεντ τον Τάσο Καζιά (πρώην υπεύθυνο φυσικής κατάστασης στον Πανσερραϊκό) , γενικό αρχηγό τον Ηλία Εγγονίδη (πρώην ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού) , στο τμήμα Scouting ο Απόστολος Λιβανός (πρώην βοηθός τεχνικού διευθυντή και διοικητικός υπεύθυνος στις ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15 της ΑΕΛ)  , νομικός- οικονομικός σύμβουλος ο Στέργιος Γαλάνης (Αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Σερρών και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική παίδων)   και μέλη τον ΑλέξανδροΧατζηδημητρίου (δικηγόρος-πρόεδρος της Συνεταιριστικής τράπεζας Σερρών) και τον Μάριο Καπούλα ενώ η Σούλα Χορτομάρη παραμένει στο πόστο που έχει εδώ και πολλά χρόνια και είναι της γραμματείας.

Βέβαια το έργο του Νίκου Κατσαβάκη μόνο εύκολο δεν είναι αφού η σύλλογος προέρχεται από μια χρονιά που «πληγώθηκε» αφάνταστα το γόητρο και το κύρος του, η ομάδα απαξιώθηκε κυρίως εντός Νομού ενώ κι όλα αυτά που έγιναν το προηγούμενο διάστημα μόνο καλό δεν έκαναν στους «κόκκινους». Επίσης ο νέος έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να βρει λύσεις όσον αφορά τα οικονομικά της ομάδας, αν και από ότι φαίνεται το μπάτζετ δεν θα είναι μεγάλο και θα δοθεί βάση στο τοπικό στοιχείο, θα στηριχτεί δηλαδή ο Πανσερραϊκός σε Σερραίους ποδοσφαιριστές

Η ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός είναι:

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον σχεδιασμό του για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έφορος αναλαμβάνει ο  γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής μας Νίκος Κατσαβάκης.

Συνεργάτες του  στην προσπάθεια αυτή  θα είναι:

Προπονητής ο Σάκης Αναστασιάδης,

Team Manager Νίνο Μιλένκοβιτς

Υπεύθυνος Μάνατζμεντ Τάσος Καζιάς

Γενικός Αρχηγός Ηλίας Εγγονίδης

Τμήμα Scouting Απόστολος Λιβανός

Νομικός- Οικονομικός Σύμβουλος Στέργιος Γαλάνης

Μέλος Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου

Μέλος Μάριος Καπούλας

Γραμματεία Σούλα Χορτομάρη

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ξανά μία μεγάλη και δυνατή ομάδα αξιοποιώντας πλήρως το σερραϊκό ποδοσφαιρικό δυναμικό  για να  επιστρέψουν οι Σερραίοι φίλαθλοι στο γήπεδο. Όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ, Βασίλης Αναστασιάδης

Share it