Search

Επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη της ιστορικής Νίκης ο Κώστας Παπαδόπουλος!

Τον Εβρίτη Κώστα Παπαδόπουλο απέκτησε η ομάδα της Νίκης Βόλου για να καλύψει τις απουσίες που προέκυψαν από τις αποχωρήσεις των δύο τερματοφυλάκων της.

Ο 20χρονος πορτιέρο που πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Εθνικού Λατσίων Λευκωσίας, έχει μεταβεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στα Χανιά, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο ταλαντούχος κίπερ με καταγωγή από τις Φέρες ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημίας της Θράκης Φερών. Έπειτα μετακόμισε στον Εθνικό και στη συνέχεια ακολούθησε την Ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά, Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης.

Όσο αγωνιζόταν για την ακαδημία τράβηξε τα βλέμματα των ανθρώπων του Πανθρακικού, οι οποίοι προχώρησαν στην απόκτηση του σε ηλικία 16 χρονών, συμμετέχοντας αρχικά με την Κ-17 και αργότερα με την Κ-20 του Πανθρακικού. Εκεί υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ξεκινώντας προπονήσεις με την ομάδα της Κομοτηνής.

Μετά την διάλυση της ομάδας αποχώρησε και συνέχισε στον Ηρακλή, οπού εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών της ομάδας αναζήτησε αλλού το μέλλον του και για αυτό αναχώρησε για την Κύπρο και τον Εθνικό Λατσίων Λευκωσίας.

Share it