Search

Διπλό σοκ στην κοινωνία της Ξάνθης με δολοφονία και αυτοκτονία γνωστών ασφαλιστή και επιχειρηματία της πόλης!

“Μαύρο” ήταν το απόγευμα της Τρίτης(7/8)για την κοινωνία της Ξάνθης που μέσα σε λίγες ώρες είδε δύο γνωστές φυσιογνωμίες της πόλης να χάνουν την ζωή τους με αρκετά παράξενο τρόπο.

Αρχικά νεκρός βρέθηκε στο γραφείο του το απόγευμα της Τρίτης ο 55χρονος Ξανθιώτης ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας,  τον οποίο βρήκε νεκρό στο ασφαλιστικό του γραφείο, στην οδό Τσιμισκή και Καραολή, η κόρη του. ‘Αμεσα κλήθηκε η αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι πρόκειται για δολοφονία και απέκλεισε το χώρο.

Ο νεκρός βρέθηκε γύρω στις 3 μ.μ. πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τη σκηνή του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης ενώ λίγο πριν τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύματα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.  Το χτύπημα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Αστυνομίας “επαγγελματικό” και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο της οικοδομής.

Όπως είναι λογικό, το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια του θύματος και την τοπική κοινωνία. Αίσθηση, άλλωστε, προκαλεί το γεγονός ότι πυροβολήθηκε πρωινές ώρες στο κέντρο της πόλης χωρίς να αντιληφθεί κανείς κάτι.

Ένα νέο περιστατικό συνταράσσει την τοπική κοινωνία της Ξάνθης. 

Στις 10.30 τη νύχτα της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του ο γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας Αγκόπ Μπαλατλιάν. Αρχικά η Αστυνομία απέκλεισε την οδό Βενιζέλου, δίπλα στα δικαστήρια και στη συνέχεια εντόπισε νεκρό στο διαμέρισμά του σε οικοδομή της οδού, τον 54χρονο επιχειρηματία, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του ενώ από στις 2 μετά το μεσημέρι τον είχε αναζητήσει η οικογένειά του και φίλοι. Η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Περισσότερα για τις συνθήκες θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο γνωστος επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, ήταν στην πόλη της Ξάνθης ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία .  Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, προέρχεται από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια και δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα. Η Αστυνομία ερευνά το σκηνικό ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν για λίγο και στο κατάστημά του, στην οδό Ηρώων.

Σε σχέση με τη φημολογία ότι η αυτοκτονία του επιχειρηματία μπορεί να σχετίζεται με τη δολοφονία του ασφαλιστή, νωρίτερα στην πόλη της Ξάνθης, αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο xanthi2.gr ότι με βάση τα πρώτα ευρήματα δεν φαίνεται κάποια σχέση ενώ το όπλο του αυτόχειρα είναι διαφορετικού διαμετρήματος από αυτό που χρησιμοποιήθηκε νωρίτερα στη δολοφονία.

Σε κάθε περίπτωση όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές.

Πηγή των δύο ειδήσεων: Xanthi2.gr

Share it