Search

Έριξε “βόμβα” με Κουτσογιάννη ο Άθλος Ξάνθης!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Άθλος, με το νεοσύστατο σωματείο της Ξάνθης να προχωρά στην ολοκλήρωση  της μεταγραφής του Απόστολου Κουτσογιάννη απο την Ασπίδα Ξάνθης,

Ο 35χρονος πια Κουτσογιάννης αποφάσισε μετά απο 5 χρόνια στην Ασπίδα Ξάνθης, οπού ήταν και αρχηγός, να αποχωρήσει απο τον σύλλογο τον οποίο αποτέλεσε σημαία και να μετακινηθεί στο νεοσύστατο Άθλο και την ΕΚΑΣΑΜΑΘ οπού σαφώς θα είνια ποιο χαλαροί οι ρυθμοί και θα μπορεί να απολαμβάνει περισσότερο τα παιχνίδια.

Ο πολύπειρος μπασκετμπολίστας πέρα απο την Ασπίδα Ξάνθης έχει αγωνιστεί επίσης στον Α.Σ. Ξάνθη, Αρκαδικό, ΓΑΣ Κομοτηνή και Ελευθερούπολη, ενώ απο το 2013 επέστρεψε στην Ξάνθη για χάρη της ομάδας απο την οποία αναδείχτηκε, κάνοντας 5 τρομερές σαιζόν αποτελώντας τον παίκτη-κλειδί της συνεχούς παρουσίας της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες.

Η επίσημη ανακοίνωση του Άθλου αναφέρει:

O ΑΣ “ΑΘΛΟΣ’ ΞΑΝΘΗΣ είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του αθλητή Απόστολου Κουτσογιάννη για την σεζόν 2018-19!Αποτελεί τιμή για το νεοσύστατο αθλητικό σωματείο η προσθήκη αυτη!
Καλώς ήρθες Τόλη

 

Share it