Search

Υποψήφιος προπονητής της χρονιάς: Ηλίας Κρεούζης

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Στο εν λόγω άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο προπονητή της σεζόν, Ηλία Κρεούζη!

Αναμφίβολα ο Ηλίας Κρεούζης βρίσκεται δίκαια στη λίστα με τους 12 υποψήφιους για την κατηγορία “Κορυφαίος Προπονητής”. Με αυτόν στην τεχνική ηγεσία, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής πανηγύρισε την επιστροφή της μετά από δύο δεκαετίες στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ (διαβάστε εδώ το αφιέρωμα για την “επιστροφή” της Α.Ε.Κομοτηνής, εδώ)!

Για να αντιληφθούμε το μέγεθος του επιτεύγματος αρκεί να αναλογιστούμε πως η άνοδος απ’ την Α2 στη Volley League, όχι απλά δεν ήταν στόχος, αλλά δεν περνούσε καν σαν σκέψη απ’ τους ανθρώπους της ομάδας της Κομοτηνής στην αρχή της σεζόν! Έλα που όμως έτσι γράφονται συνήθως τα ομορφότερα σενάρια αθλητικών επιτυχιών.

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής προχώρησε σε ολοκληρωτική ανανέωση το Φθινόπωρο του ’17, προσλαμβάνοντας τον Ηλία Κρεούζη, ο οποίος με τη σειρά του έφερε “νέο αίμα” στην πρωτεύουσα της Ροδόπης. Αρκετά παιδιά απ’ την  Αλεξανδρούπολη, με τα οποία είχε συνεργαστεί και στη Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης, μετακόμισαν στην Α.Ε.Κομοτηνής και μαζί με τη “παλιά φρουρά” συγκρότησαν ένα σύνολο παρέμενε σταθερά στην πρώτη τετράδα στον όμιλό της στην Α2.

Η συνέχεια λίγο ως πολύ γνωστή: Η 4αδα έφερε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, από ‘κει που Αθλητική Ένωση Κομοτηνής και Άθλος Ορεστιάδας προκρίθηκαν στο Final 4 ανόδου του βορρά, όπου μαζί με Νέστορα και ΧΑΝΘ απ’ τη Θεσσαλονίκη διεκδίκησαν ένα εισιτήριο για τη Volley League. Οι κιτρινόμαυροι της Κομοτηνής παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι αγωνιστικά και πνευματικά απ’ τους αντιπάλους τους και έτσι ολοκλήρωσαν με θεαματικό τρόπο μία επιτυχημένη χρονιά. 

Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας αυτής δεν θα μπορούσε παρά να ανήκει δικαιωματικά στον άνθρωπο που διαμόρφωσε το αγωνιστικό προφίλ και την ταυτότητα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής που την επανέφερε στη Volley League για την τέταρτη συμμετοχή της!

Ψηφίστε και εσείς για την ανάδειξη των κορυφαίων της σεζόν με ένα κλικ εδώ!

Share it