Search

Υποψήφιος αθλητής της χρονιάς: Δημήτρης Καρυπίδης

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο για αθλητή της χρονιάς, Δημήτρη Καρυπίδη:

Ο Δημήτρης Καρυπίδης βρίσκεται ανάμεσα στους 12 υποψήφιους της κατηγορίας αθλητής της χρονιάς και όχι άδικα! Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κολύμβησης για ΑμεΑ με διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων και κατάκτηση αρκετών μεταλλίων. Ο διεθνής παραολυμπιονίκης την φετινή χρονιά βρέθηκε ουκ ολίγες φορές στο βάθρο, καθώς κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία των 100μ. Ύπτιο στο IDM Berlin 2017 (Θυμηθείτε εδώ), την 2η θέση στην κατηγορία των 50μ. Ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ της IPC στο Μεξικό (Θυμηθείτε εδώ), ενώ για το ίδιο πρωτάθλημα κέρδισε ακόμη ένα ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. Ύπτιο (Θυμηθείτε εδώ).

 

Τέλος να αναφέρουμε ότι βραβεύτηκε από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, όντας ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές με αναπηρία για το 2017 (Θυμηθείτε εδώ).

 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it