Search

Υποψήφια Νέα Αθλήτρια της χρονιάς: Μπαχάρ Καρά Σαλή Αχμέτ

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Ανάμεσα στις 12 υποψήφιες για Αθλήτρια της χρονιάς βρίσκεται και η Μπαχάρ Καρά Σαλή Αχμέτ! Η 16χρονη αθλήτρια του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Ροδοπίτικου Στίβου και χαρακτηριστικό αυτού είναι το γεγονός πως ήδη από φέτος, πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σε αγώνες επιπέδου γυναικών!

Ο κυριότερος λόγος που φέρνει την Μπαχάρ ανάμεσα στις υποψήφιες Νέες Αθλήτριες της χρονιάς, είναι η μεγάλη της επιτυχία στο προηγούμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων και το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στα 600 μ. Μάλιστα ήταν ανάμεσα στα τρία μέλη του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής που βραβεύτηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, για την διάκρισή της σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Τέλος πριν από λίγους μήνες στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθη στην Δράμα η Μπαχάρ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μ.

Μπορείτε να ψηφίσετε την Μπαχάρ Καρά Σαλή Αχμέτ και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

*Στην φώτο η Μπαχάρ Καρά με τον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, Χρήστο Τσιπουρίδη

Share it