Search

Ξεκινά το ταξίδι στα “αστέρια” για της Ελπίδες Καρδίτσας! Οι ευχές απο τις Βασίλισσες της Θράκης

Το Ευρωπαϊκό ταξίδι των Ελπίδων Καρδίτσας ξεκινά! Η πρωτόγνωρη εμπειρία λαμβάνει σάρκα και οστά για τις δευτεραθλήτριες Ελλάδας βρίσκονται στην Λετονία, εκεί όπου θα λάβουν μέρος στο προκριματικό τουρνουά Champions League Γυναικών το διάστημα 7-13 Αυγούστου!

Η ομάδα της Καρδίτσας, μετέχει στον 7ο Όμιλο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τις Κάζιγκουρτ (Καζακστάν), Αούστρια Βιένης (Αυστρία) και την οικοδέσποινα Ρίγα Φουτμπόλα Σκόλα (Λετονία) σε μονούς αγώνες. Ο πρώτος της βαθμολογίας θα προκριθεί στους «32» του θεσμού (συνολικά είναι 10 Όμιλοι και στους «32» προκρίνονται οι πρώτοι κάθε Ομίλου μαζί με τις δύο καλύτερες δεύτερες, εκεί όπου θα συναντήσουν τις 20 ομάδες που έχουν προκριθεί απευθείας).

Ενόψει της Ευρωπαϊκής παρουσίας των Ελπίδων η ομάδα της Καρδίτσας δέχτηκε και τις ευχές της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης, με τις Βασίλισσες να εύχονται καλή επιτυχία στην Ελληνική ομάδα:

“Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Βασίλισσα της Θράκης εύχεται στο εκπροσωπευτικο μας συγκρότημα για τους αγώνες του Champions League Ελπίδες Καρδίτσας στη Λετονία , καλή επιτυχία…!!!”

 

Share it