Search

Δεν δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας η Δόξα Προσκυνητών! Προθεσμία τεσσάρων ημερών στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Την απόφαση να μην δηλώσει συμμετοχή η Δόξα Προσκυνητών στο Κύπελλο Ελλάδας, πήραν οι ιθύνοντες της!

Η περσινή Κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης, οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λόγων αρκετών ανασταλτικών παραγόντων, που καταστούσαν πολύ δύσκολη την ιστορική συμμετοχή του συλλόγου τους, σε μια τόσο απαιτητική διοργάνωση. Αρχικά η φετινή Δόξα ως προς το ρόστερ της δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτή των περασμένων ετών, αφού η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που το απάρτιζαν, αποχώρησαν μετά την λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης η πρώτη συγκέντρωση του συλλόγου για την νέα σεζόν έχει οριστεί στις 20 Αυγούστου, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, που είναι και φοιτητές, να απουσιάζουν τουλάχιστον μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο, την στιγμή που το Κύπελλο Ελλάδας αναμένεται να κάνει σέντρα στις 26 του μήνα.

Πέραν των αγωνιστικών ωστόσο, λίγο-πολύ, εμπόδιο αποτέλεσε και το χρηματικό ποσό που θα έπρεπε να πληρώσει η ομάδα για να δηλώσει συμμετοχή στην διοργάνωση. Είναι σίγουρο, με βάση την εποχή και τα σημερινά δεδομένα, πως ένα σωματείο όπως οι Προσκυνητές, που από φέτος επέστρεψε στο τοπικό πρωτάθλημα και δεν είναι πολλοί αυτοί που το στηρίζουν οικονομικά, θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά, την δαπάνη των 500€ για την δήλωση συμμετοχής σε μια διοργάνωση, που δεν συγκέντρωνε και πολλές πιθανότητες διάκρισης, κυρίως λόγω των όσων αναφέρθηκαν παραπάνω!

Πλέον την ίδια απόφαση καλείται να πάρει η φιναλίστ του περσινού Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου! Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη, έχει τέσσερις ημέρες στην διάθεσή της, δηλαδή μέχρι τις 10 Αυγούστου, για να αποφασίσει αν μετά το Κύπελλο Ερασιτεχνών που συμμετείχε την σεζόν 2015-2016, θα ντεμπουτάρει και στο Κύπελλο Ελλάδας!

Share it