Search

Υποψήφια ομάδα της χρονιάς: ΠΑΟΚ Κοσμίου

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Ανάμεσα στις 12 υποψήφιες για Ομάδα της χρονιάς βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου! Οι ασπρόμαυροι αναδείχθηκαν Πρωταθλητές ΕΠΣ Θράκης για την σεζόν 2017-2018 και επέστρεψαν στην Γ’ Εθνική μετά το 2014 μετά το πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα που είδε ποτέ το τοπικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης! Το επίτευγμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης γίνεται ακόμα πιο σπουδαίο για την ομάδα του Κοσμίου, αν αναλογιστεί κανείς, πως είχε πολύ μικρότερο μπάτζετ σε σχέση με τους υπόλοιπους τρεις βασικούς διεκδικητές του τίτλου και ότι το ρόστερ της αποτελούνταν από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που μαζί με 5-6 έμπειρους παίκτες οδήγησαν τον σύλλογο στην κορυφή. Αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας ήταν ο Σάββας Αϊβάζης, ενώ πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ήταν ο Χατζητουλούσης με 11 τέρματα.

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου είναι από τις περιπτώσεις ομάδων που παρά τα όσα προβλήματα αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της σεζόν, τα οποία δεν ήταν και λίγα, κατάφερε να τα ξεπεράσει και με εξαιρετικές εμφανίσεις εντός των τεσσάρων γραμμών, όπως οι σπουδαίες νίκες επί της Ελπίδας Σαπών και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στα Play-off, να αναδειχθεί Πρωταθλητής, παρ’όλο που στις αρχές της χρονιάς φάνταζε ως ένα από τα αουτσάιντερ για την πρωτιά!

Επίσης στον σύλλογο απονεμήθηκε, κατά την διάρκεια της Πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης της ΕΠΣ Θράκης, το Κύπελλο Ήθους για την σεζόν 2016-2017, αφού είχε το μοναδικό σύνολο που δεν δέχθηκε ούτε μία πειθαρχική τιμωρία για την συγκεκριμένη χρονιά.

Μπορείτε να ψηφίσετε τον ΠΑΟΚ Κοσμίου και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

Share it