Search

Υποψήφια αθλήτρια της χρονιάς: Μάγδα Κεπεσίδου

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την υποψήφια για αθλήτρια της σεζόν Μάγδα Κεπεσίδου!

Η Μάγδα Κεπεσίδου βρίσκεται ανάμεσα στις 12 υποψήφιες της κατηγορίας “Καλύτερη Αθλήτρια”.

Στη διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε, η Μάγδα, πανηγύρισε νταμπλ με τη Νέα Ιωνία κατακτώντας πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας, αναδείχθηκε MVP των τελικών με τον ΠΑΟΚ και ψηφίστηκε καλύτερη τερματοφύλακας της αγωνιστικής περιόδου 2017/18 στην σάλα, στην επίσημη ψηφοφορία κοινού, δημοσιογράφων και προπονητών.

Όλα αυτά, πριν έρθει βέβαια η… κορυφή του κόσμου, με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Beach Handball, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στις 29/7. Τέλος, στις 6/8, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας με τον Σπάρτακο Goalbet και πάλι στην άμμο.

Η 21χρονη αθλήτρια από την Αλεξανδρούπολη, που ξεκίνησε την καριέρα της από τους Κύκλωπες, είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία εν ενεργεία Ελληνίδα τερματοφύλακας χάντμπολ αυτή τη στιγμή.

Ψηφίστε και εσείς για την ανάδειξη των κορυφαίων της σεζόν με ένα κλικ εδώ!

Share it