Search

Οι αντίπαλοι των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε περίπτωση πρόκρισης στα Play-off του Champions League!

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην Νιόν, η κλήρωση των Play-Off του Champions League!

Οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έμαθαν τους αντιπάλους τους σε περίπτωση που περάσουν τα εμπόδια των Σέλτικ και Σπαρτάκ Μόσχας αντίστοιχα.

Η πρωταθλήτρια Ένωση σε περίπτωση πρόκρισης, θα βρει μπροστά της αντιπάλους περίπου του ίδιου επιπέδου, έχοντας μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί μετά από χρόνια στου ομίλους της κορυφαίας Διασυλλογικής διοργάνωσης. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ σε περίπτωση πρόκρισης, θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Μάλμε (πρωταθλήτρια Σουηδίας) ή Βιντεότον (Πρωταθλήτρια Ουγγαρίας), στο τελευταίο βήμα πριν τους χρυσοφόρους ομίλους.

Από την άλλη ο δικέφαλος του Βορρά, αν καταφέρει να αποκλείσει την Σπαρτάκ Μόσχας, θα βρει μπροστά του μια εκ των Μπενφίκα ή Φενέρμπαχτσε. Το έργο του ΠΑΟΚ μπορεί να φαντάζει σαφώς πιο δύσκολο, ωστόσο οι Πορτογάλοι δεν έχουν την δυναμική άλλων χρόνων, ενώ όλοι θυμούνται την πρόκριση του ΠΑΟΚ μέσα στην Κωνσταντινούπολη πριν από μερικά χρόνια.

Να τονίσουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης των Ελληνικών ομάδων, αμφότερες θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού τους στον 3ο προκριματικό γύρο, η μεν ΑΕΚ θα αγωνιστεί στα Play-off του Εuropa League, ενώ ο δε ΠΑΟΚ θα οδηγηθεί απευθείας στους ομίλους της δεύτερης τη τάξη Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Share it