Search

Φινάλε φιλικών στην Βουλγαρία με ήττα απο την ΑΕΛ Λεμεσού για την Ξάνθη που επιστρέφει στην βάση της!

Με φιλική ήττα απο την ΑΕΛ Λεμεσού ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Βουλγαρία η Ξάνθη, που αμέσως μετά το ματς και μετά απο μικρή ξεκούραση πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Στα του αγώνα οι Κύπριοι πήραν  προβάδισμα δύο τερμάτων χάρις τα γκολ του Μυτίδη στο φινάλε του πρώτου μέρους και στο 51′, ενώ για την Ξάνθη μείωσε με πολύ όμορφο σουτ ο Ντουρίτσκοβιτς στο 58′. Παρά την ήττα πάντως και κάτω απο πολύ ζέστη η ομάδα της Ξάνθης έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο έχοντας και αρκετές καλές στιγμές για παραπάνω τέρματα.

Στο τελευταίο φιλικό επί Βουλγαρικού εδάφους ο Μίλαν Ράσταβατς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του χρησιμοποιώντας για ακόμη ένα φιλικό δύο ενδεκάδες. Να σημειώσουμε πως στο δεύτερο μέρος πέρασε στο ματς και ο Σοφιάν Καντά η μεταγραφή του οποίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, κάτι που λογικά θα συμβεί με την επιστροφή της ομάδας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς (46′ Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης (60′ Φασίδης), Λισγάρας (60′ Φλίσκας), Σβάρνας (60′ Μελιόπουλος), Συλλά (46′ Κασάδο), Καμαρά (60′ Ορφανίδης), Ντε Λούκας(46′ Καντά), Σαρπόνγκ (60′ Κίκε, ), Γέντρισεκ (60′ Σουλεϊμάν), Κάστρο (60′ Φάκης).

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ:  Βοζίνια, Ν. Τεϊξέϊρα, Λαφράνς, Τζούνιορ, Γουίλερ, Μουστάκης, Σίλβα, Ντα Σίλβα, Τόρρες, Μπενίτεθ, Μυτίδης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι:  Αβραάμ, Πεχλιβάνης, Αντάμοβιτς, Μαρκόσκι, Ρομάν, Φιντέλις , Α. Τεξέιρα

Share it