Search

Φιλικό ξεμούδιασμα του Ορφέα Ξάνθης κόντρα στον Φίλιππο Δροσερού!(+photos)

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν απο τις συνεχόμενες προπονήσεις είχαν οι παίκτες του Ορφέα Ξάνθης που υποδέχθηκαν στην Λευκόπετρα τον Φίλιππο Δροσερού στο πρώτο φιλικό της χρονιάς για τους “κιτρινόμαυρους”.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή έβγαλε αρκετή διάθεση και παρά τις αρκετές απουσίες και την χρησιμοποίηση αρκετών νέων έδειξε έβγαλε μεγάλη συνοχή προσφέροντας και αρκετές ευχάριστες στους φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο στιγμές.

Για την ιστορία η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης επικράτησε με 9-1 με τα τέρματα για τους “κιτρινόμαυρους” να σημειώνουν οι Κώστας Ξαντινίδης(3), Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(2), Θόδωρος Τορομανίδης(2), Χρήστος Πασχαλάκης και Γιώργος Κατρανίτσας. Ενώ για την ομάδα του Δροσερού σκόραρε ο Τζεσούν Ρεφίκογλου.

Παρά το εύρος του σκορ η ομάδα του Ρομανού Κοντογιαννίδη που αγωνίστηκε κατά βάση με παιδιά του περσινού ρόστερ, έδειξε καλά στοιχεία άλλωστε πέρα απο την αγωνιστική κατάσταση της δύο ομάδες χωρίζει και μια κατηγορία, και αν σκεφτεί κανείς πως μόλις ανέβηκε το Δροσερό απο την Β’ στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης αντιλαμβάνεται την  διαφορά. Επόμενο τεστ για τον Φίλιππο ξανά με ομάδα Γ’ Εθνικής την επόμενη Κυριακή 12 Αυγούστου με την Ασπίδα Ξάνθης.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Κτίστης με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Γιώργο Πασχαλίδη.

Για τον Ορφέα Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Αθανασίου, Χατζηπαπάς, Κατρανίτσας, Μακράκης, Χουσείνογλου, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης, Χαλίλ Ιμπράμ, Ξαντινίδης και Χίντ Ιμέρ. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Χακή Τζαμπάζ, Αδαμαντίου, Ζυκολάρι και Μπαϊρακτάρ

Για τον Φίλιππο Δροσερού ξεκίνησαν οι: Μουαρέμογλου Ν., Σαλή Ογλού, Αλήογλου Ν., Μουσταφάογλου, Ρεφίκογλου, Ρασήμογλου, Ρετζέπογλου, Μουαρέμογλου Γκ., Ιζέτογλου, Χασάνογλου και Αλήγλου Δ. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Αλήγλου Μπ., Αχμέτογλου Κ., Αχμέτογλου Ρ., Ισμαήλογλου, Μαμούτογλου, Αμέτ Σενέρ

Share it