Search

Υποψήφιος Προπονητής της χρονιάς: Νίκος Μούχλιας

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο για κορυφαίο προπονητή της χρονιάς, Νίκο Μούχλια:

 

Ο προπονητής των παίδων του Έβρου Σουφλίου και βοηθός προπονητή της Εθνικής Παίδων έχει ανεβάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα το βόλεϊ του Έβρου. Η επιμονή και η πίστη του στις ακαδημίες οδήγησε τον Έβρο Σουφλίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στη κατηγορία των παίδων(θυμηθείτε εδώ) και έγινε η 3ηομάδα του Έβρου που κατακτά το πρωτάθλημα μετά τον Α.Ο.Ορεστιάδας (5 κατακτήσεις) και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (2 κατακτήσεις). Επίσης, ως προπονητής του Έβρου Σουφλίου κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΣΠΕΘΡ(θυμηθείτε εδώ) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΠΕΘΡ(θυμηθείτε εδώ) και το Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΣΠΕΘΡ.

Ακόμη, ως βοηθός προπονητή στην Εθνική Παίδων βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου η Εθνική μας αγωνίστηκε με πολύ μεγάλη μαχητικότητα όλα τα παιχνίδια στους ομίλους αλλά δεν προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης μετά την ήττα από την Λευκορωσία(θυμηθείτε εδώ). Παρ΄ όλα αυτά φαίνεται ότι η δουλειά που γίνεται στη κατηγορία των παίδων είναι πολύ καλή και είναι θέμα χρόνου και εμπειρίας η κατάκτηση κάποιου τίτλου.

 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it