Search

Υποψήφια Αθλήτρια της χρονιάς: Βασιλική Μπαξεβάνη

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Ανάμεσα στις 12 υποψήφιες για Αθλήτρια της χρονιάς βρίσκεται και η Βασιλική Μπαξεβάνη! Η αθλήτρια του ΑΣ Κομοτηνής, που ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα το Ταε Κβον Ντο, παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει να επιδείξει αρκετές σημαντικές διακρίσεις!

Σημαντικότερη όλων το χάλκινο  μετάλλιο που κατέκτησε σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Πέρυσι συμμετείχε στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, ενώ κατέκτησε δύο φόρες την τρίτη θέση, σε ισάριθμα Προκριματικά Πρωταθλήματα Βορείου Ελλάδος.

Την σεζόν 2017-2018 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων/Εφήβων στην κατηγορία των +68 κιλών, που έλαβε χώρα στην Κάνηθο(Εύβοια),εκπροσοπώντας επάξια τον ΑΣ Κομοτηνής και την Θράκη. Επίσης βραβεύτηκε από την ΕΤΑΒΕ (Ένωση Ταε Κβον Ντο Βορείου Ελλάδος), για όσα πέτυχε την σεζόν 2016-2017, ενώ δεν έλειψε επίσης και από την βράβευση της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, που επαίνεσε, όσους και όσες διακρίθηκαν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό στον χώρο του Αθλητισμού.

Μπορείτε να ψηφίσετε την Βασιλική Μπαξεβάνη και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

*Στην κεντρική φώτο η Βασιλική Μπαξεβάνη με τον προπονητή της, Κωνσταντίνο Μπατάλα, στην απονομή του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων.

**Photo Credit: elapopsi.gr

Share it