Αναλαμβάνει προπονητής στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Α.Ε Κομοτηνής ο Δημήτρης Κιοσσές!

Με τον Δημήτρη Κιοσσέ θα πορευτεί φέτος η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.

Η μέχρι πρότινος προπονήτρια Λίτσα Αμπράση δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά θα συνεχίσει να «υπηρετεί» την ένωση και να προσφέρει στα τμήματα υποδομών της.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει πως προπονητής του γυναικείου τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2018/19 θα είναι ο Δημήτρης Κιοσσές.

Ο έμπειρος τεχνικός, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση και χρόνια μέλος της ΑΕ Κομοτηνής τόσο ως αθλητής όσο και σαν προπονητής, αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, μέσα στο οποίο στόχος είναι χρόνο με τον χρόνο να ενσωματώνονται όλο και περισσότερα κορίτσια από τις ακαδημίες του Συλλόγου.

Ο Ρόλος του Κιοσσέ δεν θα περιορίζεται στο γυναικείο τμήμα καθώς θα είναι υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος των ακαδημιών και θα επιβλέπει όλα τα τμήματα σε συνεργασία με τους υπόλοιπους προπονητές για να υπάρχει καλύτερος συντονισμός ενώ θα συνεχίσει να έχει τμήματα στις ακαδημίες του Συλλόγου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να πούμε στην Λίτσα Αμπράση, προπονήτρια του γυναικείου τμήματος τα τελευταία δύο χρόνια για την προσφορά της, η οποία θα συνεχιστεί φυσικά στα τμήματα υποδομών, όπου θα συνεχίσει την προσφορά της!

Share it