Search

Πρώτη με χαμόγελα και αισιοδοξία για τις Βασίλισσες της Θράκης(+photos)

Με στόχο να συνεχίσει τα βήματα προς τα πάνω ξεκίνησε την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης που πραγματοποίησε στο ΔΑΚ την πρώτη της προπόνηση ενόψει της παρουσίας της για ακόμη μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση μετά την περσινή 3η θέση.

Οι αθλήτριες της ξανθιώτικης ομάδας ξεκίνησαν το πρώτο τρέξιμο υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας Ανέστη Αλεξούδηκαι την επίβλεψη του Υπεύθυνου του αγωνιστικού τμήματος Απόστολου Κουτρουλού.

Παρά την ζέστη οι “Βασίλισσες της Θράκης” έδωσαν βροντερό παρών με ελάχιστες δικαιολογημένες απουσίες λόγω τραυματισμών και διακοπών. Η ομάδα της Ξάνθης αναμένεται να συνεχίσει με χαλαρούς ρυθμούς της επόμενες ημέρες και σιγά σιγά να μπει σε κανονικούς ρυθμούς με τον τεχνικό της ομάδας να έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο πως μετά την παραμονή όλων των κοριτσιών απο πέρσι η ομάδα έχει ήδη έτοιμο κορμό και με ελάχιστες προσθήκες που θα γίνουν η ομάδα θα είναι πανέτοιμη και ανταγωνιστική για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τα πάνω όπως κάνει σε όλη αυτή την  επταετή παρουσία της στα γήπεδα.

Share it