Search

Μποροβήλος: «Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 25 Αυγούστου»

Αρκετά σίγουρος για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 25 Αυγούστου εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος. Σε δηλώσεις του στην Nova υποστήριξε οτι δεν υπάρχει κίνδυνος για αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος αλλά και για την πορεία και τις βλέψεις του Αστέρα.

Οι δηλώσεις του προέδρου των Αρκάδων για το πρωτάθλημα:

«Μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα, τα οποία όμως θα ξεπεραστούν και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 25 Αυγούστου. Είναι μία χρονιά στην οποία όλοι πιστεύουμε ότι θα υπάρξει μεγαλύτερος ανταγωνισμός από όλα τα προηγούμενα χρόνια και ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί περισσότερο δεδομένου ότι οδεύουμε για το μεθεπόμενο πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι ο ανταγωνισμός τόσο σε επίπεδο κορυφής, όσο και σε επίπεδο Ευρώπης και ουράς θα είναι πάρα πολύ δυνατός.»

 

Οι δηλώσεις για την πορεία και το μέλλον του Αστέρα Τρίπολης:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορεί ο Αστέρας να είναι 12 συνεχόμενα χρόνια στη Σούπερ Λιγκ, αλλά είναι μια ομάδα που ήρθε από το πουθενά. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε ούτε να έχουμε αυταπάτες. Ακόμα μαθαίνει, ακόμη παίρνει εμπειρίες. Δεν έχει κόσμο πίσω της που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δηλαδή φιλάθλους από τα παλιά χρόνια. Όλα αυτά συνετέλεσαν να μην έχουμε την έδρα που θα θέλαμε. Σε κλειστές άμυνες ακόμη και μεγάλες ομάδες έχουν θέματα. Πιστεύω ότι γενικώς η πορεία του Αστέρα όλα αυτά τα χρόνια είναι θετική. Σίγουρα εχθρός του καλού το καλύτερο.

Σίγουρα η ομάδα όταν ξεκινάει κοιτάζει ψηλά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καβαλάμε το πιο ατίθασο άλογο. Ξέρουμε ότι έχουμε αδύναμα σημεία. Δεν έχουμε τον κόσμο που θα θέλαμε, χωρίς να κατηγορούμε την πόλη και τον κόσμο μας. Το αντίθετο. Υπάρχουν θετικά τα οποία έχουν δύο ονόματα. Μπάκος – Καϋμενάκης, τα οποία δίνουν χαρά και υγεία»

Share it