Search

Με τρία νέα πρόσωπα και έμφαση στα δικά του παιδιά ξεκίνησε η σαιζόν με αγιασμό και προπόνηση για τον Άτλα Σελίνου(+photos)

Με αγιασμό και την πρώτη προπόνηση της χρονιάς ξεκίνησε η ποδοσφαιρική σαιζόν στον Άτλα Σελίνου, με τους παίκτες της ομάδας μετά την πρώτη γνωριμία με το νέο τεχνικό της ομάδας Γιώργο Γρηγοριάδη να ξεκινούν το πρώτο τρέξιμο της σαιζόν.

Η ομάδα του Σελίνου μετά την σχετικά άνετη περσινή παραμονή διατήρησε κατά 95% τον περσινό κορμό της ομάδας, με το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο να είναι  κάτι παραπάνω απο εμφανές. Σε αυτούς προστέθηκαν και οι Ζάχος Παράσχου(δεύτερος στην φωτο κάτω) και  Κώστας Κετίπης(πρώτος στην φωτο κάτω) ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες με στόχο την καλύτερη δυνατή στελέχωση και δημιουργία ενός ακόμη ποιο ανταγωνιστικού συνόλου με πολλά νέα παιδιά αλλά και αρκετούς έμπειρους.

Μετά την πρώτη προπόνηση παρουσία και της διοίκησης του συλλόγου αλλά και μικρών παιδιών απο το χωριό του Σελίνου τελέστηκε απο τον πάτερ Γιάννη ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας.

Share it