Search

Με διακρίσεις τερμάτισε και πάλι ο ΠΟΑΚ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε2!

Νέες επιτυχίες σημείωσε η ομάδα του ΠΟΑΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε2 επιστρέφοντας με μετάλλια και διακρίσεις!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΟΑΚ:

“Έλαμψε πάλι ο Πανθρακικός Όμιλος Αντισφαίρισης Κομοτηνής (ΠΟΑΚ)

Σαν τον καλοκαιρινό ήλιο ο Π.Ο.Α.Κ. και σαν τις ηλιαχτίδες οι αθλητές του, έλαμψαν πάλι στο 4ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2 που διεξήχθη σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στις 28-30/07/2018.
Συγκεκριμένα στην Ξάνθη διοργανώθηκε το Ε2 για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 χρόνων. Ο Τερλεμές Σπύρος που ήταν από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου, προδόθηκε από τραυματισμό στον ώμο και εγκατέλειψε στον 2ο γύρο. Η Γιανναράκη Ραφαηλία αν και έντεκα χρόνων, δοκίμασε τις δυνάμεις της στη μεγαλύτερη αυτή κατηγορία και έφτασε στο 2ο γύρο αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Το βαρύ πυροβολικό του Π.Ο.Α.Κ., το αγωνιστικό τμήμα των δεκαεξάρηδων, συμμετείχε στο Ε2 για αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 χρόνων στη Νέα Πέραμο Καβάλας.
Ο Παπαδόπουλος Δημήτρης έφτασε στους προημιτελικούς του μονού και στους ημιτελικούς του διπλού, δείχνοντας πως είναι πάντα αξιόμαχος και υπολογίσιμος αντίπαλος.
Ο Τερλεμές Κώστας κατέκτησε τη 2η θέση σε μονό και διπλό, αγωνιζόμενος με σθένος στους αντίστοιχους τελικούς.
Η Σαμαρά Βάλια κατέκτησε το τρόπαιο στο μονό τερματίζοντας πρώτη, υπερασπιζόμενη τον τίτλο της που είχε από το προηγούμενο Ε2, χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης στις αντιπάλους της αφού δεν έχασε ούτε ένα σετ.
Την περίοδο λοιπόν που οι συνομήλικοι τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές, τα παιδιά του Π.Ο.Α.Κ. προπονούνται σκληρά και ρίχνουν κιλά ιδρώτα κάτω από τον καυτό ήλιο για να μπορούν να είναι πάντα σε ετοιμότητα και να διεκδικούν διακρίσεις. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και είναι βέβαιο πως θα πετύχουν ακόμα περισσότερα.
«Μπράβο και στους ανθρώπους διοργανωτές του Α.Ο. ΤΙΤΑΝΕΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ για την άψογη διοργάνωση» σημειώνει το ΔΣ του ΠΟΑΚ.”

Share it