Search

Ανεβάζει ρυθμούς μεταγραφικά η Δόξα Δράμας που θέλει Χασομέρη, Μάρτινς και άλλους δύο!

Στους ρυθμούς της πρώτης προπόνησης της σαιζόν κινείται η Δόξα Δράμας που μετά τις ανανεώσεις και την διαφαινόμενη μεταγραφή Τσαμούρη ανεβάζει ακόμη περισσότερο ρυθμούς προχωρώντας  σε ακόμη τέσσερις κινήσεις που αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.

Όπως αναφέρει λοιπόν το  Sportdrama παίκτης της Δόξας θα πρέπει να θεωρούνται ο Κομοτηναίος επιθετικός Δημήτρης Χασομέρης, ο πρώην μέσος του Πανθρακικού Ροτζέριο Μάρτινς αλλά και οι πολύπειροι Βαγγέλης Πίτκας και Γιώργος Μακρής.

Ο Δημήτρης Χασομέρης γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1989 στην Κομοτηνή. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην ομάδα της Μεσσούνης του Νομού Ροδόπης. Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στην Skoda Ξάνθη και από εκεί σε Ατσαλένιο, Μακεδονικό και Αναγέννηση Επανομής. Συνέχισε για δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Λάρισας έχοντας 53 εμφανίσεις και 7 τέρματα και από εκεί μεταπήδησε στον Πανθρακικό, τα Τρίκαλα και μέχρι πρότινος ήταν στον Απόλλωνα Πόντου. Συνολικά έχει κάνει  72 συμμετοχές στην Super League, τις 68 με την φανέλα του Πανθρακικού (2013-2016) και τέσσερις με της  Ξάνθης.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ροτζέριο Μάρτινς γεννήθηκε στην Ουμπεράμπα της Βραζιλίας στις 19 Νοεμβρίου του 1984 και διανύει φέτος την 11η σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 και συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο του Αστέρα Τρίπολης από τη Γ’ Εθνική ως και τη Super League, έχοντας συνολικά σε τρία χρόνια 13 γκολ σε 76 συμμετοχές, σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια σεζόν (2008-2009) στον Εργοτέλη κι άλλη μια (2009-2010) στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου είχε μια «γεμάτη» χρονιά, με 20 τέρματα σε 34 αγώνες. Το 2010 επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου έμεινε για άλλες δύο περιόδους, προσθέτοντας ακόμη 50 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Αρκαδίας.

Επόμενος σταθμός ήταν ο Λεβαδειακός, για δύο περιόδους (2012-2013 και 2013-2014), με 13 τέρματα σε 69 παιχνίδια στη Super League και στο κύπελλο. Το 2015 ξεκίνησε τη χρονιά στη Νίκη Βόλου όπου θα αγωνιστεί σε 11 αγώνες πετυχαίνοντας ένα γκολ απέναντι στον Πανθρακικό. Ακολούθησε η Κύπρος και ο Άρης Λεμεσού και μετά το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας για λογαριασμό της Αλ Ορόμπα. Τελευταίος σταθμός το Αιγάλεω.

Επόμενη κρούση για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δόξα ήταν αυτή με τον 34χρονο (15/11/84) κεντρικό χαφ Γιώργο Μακρή που γεννήθηκε στην Καβάλα και ζει στη Νικήσιανη.

Με ύψος: 1,86 μ.  ο Μακρής ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ο Αγροτικός Αστέρας (Γ’ – 26 συμ. 2 γκολ), ο Πιερικός (Γ’ – 54 συμ. 8 γκολ) και ο Ολυμπιακός Βόλου (Γ’ – 27 συμ. 4 γκολ). Το 2008 επέστρεψε στον Πιερικό (68 συμ. 9 γκολ) και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για να πάρει αναβάθμιση στο πρωτάθλημα της Superleague, το 2010, όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κέρκυρας (31 συμ. 1 γκολ), του Ατρόμητου (8 συμ.), του ΟΦΗ (77 συμ., 9 γκολ) και του Ηρακλή (8 συμ.), με ένα μικρό διάλειμμα στην Κύπρο και την Ανόρθωση (13 συμμ.). Τον Γενάρη του ’16 μετακόμισε στην Ιταλιά και στην Πίζα του Γκατούζο (τον γνώριζε από τη θητεία του στον ΟΦΗ), όπου αγωνιζόταν στη Serie C, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στη Serie B, πραγματοποιώντας 10 εμφανίσεις (1 γκολ). Λόγω κόντρας που είχε ξεσπάσει στην ιταλική ομάδα, ανάμεσα στην πρώην και τη νυν διοίκηση, τέθηκε στο περιθώριο από όπου τελικά αποδεσμεύτηκε τον Ιανουάριο. Από τότε μέχρι τώρα ήταν στο έμψυχο υλικό  της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Share it