Search

Στην Α1 κατηγορία τη νέα σεζόν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης!

Μία χρονιά που θα θυμίσει προηγούμενες δεκαετίες, όταν η γυναικεία ομάδα των Κυκλώπων Αλεξ/πολης συμμετείχαν στην πρώτη κατηγορία της χώρας, είναι αυτή που έρχεται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportsAddict.gr, μετά από την παραίτηση του Άρη Θεσ/νίκης από το νέο πρωτάθλημα, οι Κύκλωπες ως πρώτοι επιλαχόντες καθώς είχαν κατακτήσει την 3η θέση στα μπαράζ ανόδου, θα πάρουν τη θέση του.

Μετά από πρόταση της ΟΧΕ, οι Κύκλωπες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και αφού υπήρξε συνάντηση ανθρώπων της ομάδας με το Δήμαρχο Αλεξ/πολης Βαγγέλη Λαμπάκη ο οποίος υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα συνδράμει οικονομικά στην προσπάθεια αυτή, η υπόθεση προχωράει. Μάλιστα, ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει αρχίσει και ήδη έχουν γίνει επαφές με αθλήτριες για μεταγραφές.

Η Α1 κατηγορία των γυναικών ξεφεύγει κατά πολύ από τα δεδομένα της Α2 στην οποία λάμβανε μέρος τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Έβρου και απαιτήσεις σε όλους τους τομείς μεγαλώνουν. Στους Κύκλωπες πάντως υπάρχει αισιοδοξία, ότι με τις δικές τους δυνάμεις, με τη βοήθεια του δήμου και των υποστηρικτών τους, θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν.

Share it