Search

Την Γερμανική ομάδα shotokan karate φιλοξένησε η ακαδημία Budo Fighters!

Γνωστούς στον χώρο των πολεμικών τεχνών Γερμανούς, φιλοξένησε η ακαδημία Budo Fighters της Κομοτηνής, για ένα τριήμερο προπονητικό σεμινάριο γεμάτο δράση, κέφι, γνώσεις και επιστημονική προσέγγιση των πολεμικών τεχνών. Καλεσμένοι του Budo και του προπονητή Πάρη Μαρινέλη συγκεκριμένα ήταν τα μέλη της ομάδας shotokan karate από τη Γερμανία, που χαίρουν μεγάλης αναγνώρισης στην χώρα τους και διεθνώς.

Η πρώτη μέρα του τριημέρου περιελάμβανε προπόνηση …στην παραλία και συγκεκριμένα στο Φανάρι. Η δεύτερη μέρα περιελάμβανε ένα γεμάτο πρόγραμμα, τριών ωρών, όπου τα μέλη του Budo έλαβαν πολύ χρήσιμες γνώσεις και συμβουλές. Η τρίτη μέρα ήταν και μία από τις πιο δύσκολες και συνάμα δημιουργικές μέρες, καθώς οι ρόλοι αντιστράφηκαν και οι μαθητές του Budo εκμυστηρεύτηκαν διάφορες τεχνικές γύρω από το ζίου-ζίτσου, με αποδέκτες του Γερμανούς φιλοξενούμενους.

Οι καλεσμένοι έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων, αφότου πρώτα διαπίστωσαν με μεγάλη τους ευχαρίστηση το πολύ υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών στο Budo Fighters αλλά και το οικογενειακό κλίμα μεταξύ προπονητών και αθλητών.

Πηγή: Χρόνος

Share it