Search

Ξανά στα γήπεδα μετά απο απουσία ενός χρόνου για τον Παύλο Μελά Κουτσού!(+photos)

Την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου μετά την απόφαση να επιστρέψει ξανά στην δράση έκανε το απόγευμα της Τρίτης(31/7) η ομάδα του Παύλου Μελά Κουτσού.

Υπό τις οδηγίες του Ερσάν Καντουχάρ και παρουσία της νέας διοίκησης, που αποτελείται απο παλιά αλλά και νέα μέλη, έγινε η πρώτη αναγνωριστική ουσιαστικά προπόνηση της ομάδας του Κουτσού με αρκετά ελπιδοφόρα εικόνα. Άλλωστε η πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων θα είναι σε αναγνωριστική φάση ώστε τόσο ο προπονητής της ομάδας να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως φυσικά και το αντίστροφο καθώς μπορεί να υπάρχουν αρκετά πρώην μέλη της ομάδας υπάρχουν όμως και αρκετά νέα μέλη στην οικογένεια του Κουτσού.

Η πρώτη εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά θετική, και με αρκετές δικαιολογημένες λόγω εργασίας απουσίες μάλιστα, με την ομάδα ήδη να έχει φτιάξει έναν κορμό που μέρα με την ημέρα θα μεγαλώνει και θα γίνεται και ποιο δεμένος και δυνατός. Τις επόμενες ημέρες όταν και θα οριστικοποιηθεί το ρόστερ θα γράψουμε ακριβώς τα ονόματα των παιδιών που θα αγωνιστούν στο Κουτσό όπως και της νέας διοίκησης του συλλόγου

Πέρα όμως απο το αγωνιστικό ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στους Θανάση Καλμπούρη, Βαγγέλη Θεοδωρακάκη, Χρήστο Γκιαουράκη, Κώστα Γκοντόλια και Χρήστο Κούτρα  που είναι αυτοί που έτρεξαν τα πάντα για να μπορέσει ο Παύλος Μελάς μετά απο απουσία ενός χρόνου να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα, αλλά και τους επιχειρηματίες απο το Κουτσό που βοηθάνε σε αυτή την προσπάθεια.

Share it