Search

Με καλή εμφάνιση των Κουρτίδη και Σανδραμάνη η Εθνική Εφήβων νίκησε την Κροατία και περιμένει να μάθει θέση και αντίπαλο!

Αν και από το +22 βρέθηκε να χάνει στην τελευταία περίοδο, η Εθνική Εφήβων επικράτησε 76-67 της Κροατίας και θα είναι πρώτη ή δεύτερη στον πρώτο όμιλο του Ευρωπαϊκού U18.

Μεγάλη νίκη σε ένα ματς που λίγο έλειψε να καταρρεύσει ολοκληρωτικά πήρε η Εθνική Εφήβων. Η ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου επικράτησε 76-67 της Κροατίας και θα είναι τουλάχιστον δεύτερη στον πρώτο όμιλο του Ευρωπαϊκού U18 που διεξάγεται στη Λετονία. Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με +22 στη δεύτερη περίοδο (39-17), αλλά έξι λεπτά πριν το τέλος είδε τους Κροάτες να περνούν μπροστά (61-62). Στο τέλος, ωστόσο, είχε τις λύσεις και νίκησε.

Πρώτος σκόρερ ο Νίκος Αρσενόπουλος με 16 πόντους, καθοριστικός στο φινάλε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος (13π.), πολύ καλή παρουσία και από Τσουμάνη (11π., 9 ριμπ.).  Ενώ εξαιρετικοί πετυχαίνοντας αμφότεροι απο 10 πόντους ήταν ο ξανθιώτης Βαλάντης Κουρτίδης και ο Εβρίτης Χρυσόστομος Σανδραμάνης

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Εθνική Εφήβων θα είναι πρώτη αν η Ιταλία κερδίσει τη Λετονία (18:00) και δεύτερη σε περίπτωση αντίθετου αποτελέσματος. Ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβει, θα διασταυρωθεί στον αυριανό αγώνα με τους «16» με μια ομάδα του δευτέρου ομίλου, που θα προκύψει μεταξύ Τουρκίας, Ρωσίας, Γαλλίας και Γερμανίας (είναι όλες στο 1-1).

Δεκάλεπτα: 25-10, 41-24, 55-50, 76-67.

Share it