Search

Νέα “βόμβα” από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που ανακοίνωσε βοηθό προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων!

Σε μια νέα ηχηρή προσθήκη που αφορά το τεχνικό τιμ της ομάδας, προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου!

Συγκεκριμένα τις υπηρεσίες του στους γαλανόλευκους θα προσφέρει από την νέα σεζόν ο Γιώργος Μπακιρτζίδης! Ο πολύπειρος παλαίμαχος γκολκίπερ που είναι γεννημένος στην Κομοτηνή το 1977,  ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανθρακικό την σεζόν 1993-94. Το 1997 μετακόμισε στον ΑΟ Καβάλας, όπου και αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν, με τις τρεις εξ αυτών στην Α’ Εθνική!

Έπειτα αποκτήθηκε από την Νίκη Βόλου, στην οποία και παρέμεινε για πέντε χρόνια, κερδίζοντας μάλιστα μαζί της την άνοδο στην Β’ Εθνική! Τον χειμώνα του 2006 επέστρεψε στην Κομοτηνή, ενισχύοντας την προσπάθεια του Πανθρακικού στην πρώτη του παρουσία στην Β’ Εθνική, ενώ έπειτα φόρεσε την φανέλα της Παναχαϊκής με την οποία και αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική.

Ακολούθησαν η Ηλιούπολη, η Νίκη Πολυγύρου και ο Έβρος Σουφλίου, τον Ιανουάριο του 2011 είχε αναλάβει προπονητής τερματοφυλάκων στον Πανθρακικό, ενώ έκτοτε ασχολείται με τον χώρο ως personal trainer τερματοφυλάκων!

Ο Γιώργος Μπακιρτζίδης θα έχει διπλό πόστο στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου αφού εκτός από προπονητής τερματοφυλάκων, που είναι η ειδίκευσή του, θα είναι και ο βοηθός του Νίκου Μπαχαρίδη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου: “Είμαστε στην ευχαρίστηση θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον κ. Μπακιρτζίδη Γεώργιο ως βοηθό προπονητή αλλά και ως προπονητή τερματοφυλάκων.”

Photo Credit: sport24.gr

Share it