Search

«Χάλκινοι» οι Δημητριάδης & Σακόγλου στο Agios Nikolaos Final!

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Εβρίτης Θωμάς Δημητριάδης με τον συμπαίκτη του Χάρη Σακόγλου στο Agios Nikolaos Final που εντάσσεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley.

Οι δύο αθλητές που επικράτησαν στον μικρό τελικό των Ιωαννίδη/Κωστόπουλου με 2-0 (21-17, 21-16), είχαν περάσει αρχικά στα ημιτελικά αποκλείοντας τους Θρακιώτες και πρώτους στην πανελλήνια βαθμολογία Μπανιώτη/Τερζόγλου. Στη φάση των «4» όμως γνώρισαν την ήττα από τα αδέρφια Μανδηλάρη.

Το μετάλλιο όμως ήρθε και αξίζουν και στους δύο πολλά συγχαρητήρια!

«Ο στόχος μας ήταν να πάμε στον τελικό, όμως εφόσον έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν θα αφήναμε την τρίτη θέση να πάει χαμένη. Θα παλεύαμε για το χάλκινο μετάλλιο όπως και έγινε. Ξεχάσαμε τον ημιτελικό, συγκεντρωθήκαμε για να πάρουμε το μετάλλιο και είμαστε χαρούμενοι που ήρθε» δήλωσε ο Θωμάς Δημητριάδης και ο Χάρης Σακόγλου τόνισε:

«Δείξαμε ότι ήμασταν σε καλή κατάσταση. Το χάλκινο μετάλλιο μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά γιατί ανεβήκαμε στο βάθρο, πικρή γιατί μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το χρυσό. Παρόλα αυτά τελειώνει μία χρονιά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε το cretan food and meat, την errea που μας ντύνει, το centro porto στη Ναύπακτο, τα πολυκαταστήματα Notos που στηρίζουν εμάς και γενικά το αθλητισμό και μπορούμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα».

Share it