Search

Το παλεύει για Καρυπίδη και Καπετάνο ο Ηρακλής!

Όσα προβλήματα και αν υπάρχουν, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα της Μίκρας και δη στο οικονομικό κομμάτι. Ελλείψει μεγαλομετόχου και οικονομικού αιμοδότη στον Ηρακλή βάζουν ψηλά τον πήχη.

Πρωταγωνιστική πορεία όμως σημαίνει και «γεμάτο» και ποιοτικό ρόστερ, το οποίο στην περίπτωση του νέου Ηρακλή θέλουν να συνδυάζει νιάτα και εμπειρία. Στο πλαίσιο αυτό στόχος των κυανόλευκων είναι η απόκτηση 3-4 τουλάχιστον έμπειρων ποδοσφαιριστών, παικτών με παραστάσεις ακόμη και από Super League που θα μπουν άμεσα στην ενδεκάδα και θα συμβάλλουν για την επίτευξη του στόχου. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Ξάνθης Χρήστος Καρυπίδης και Παντελής Καπετάνος.

Όπως μετέφερε αποκλειστικά η «Μέτροσπορ» στο χθεσινό φύλλο, προ ημερών έγινε η πρώτη επαφή και συζήτηση με τον Χρήστο Καρυπίδη. Μέλος της διοίκησης συναντήθηκε με τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό, ουσιαστικά σε μία διερευνητική επαφή προθέσεων του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Δεν έγινε καν αναφορά στο οικονομικό κομμάτι, παρά μόνο στις σκέψεις του Καρυπίδη που δεν έδειξε αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ηρακλή. Απόκτησή του όμως ισοδυναμεί και με υπέρβαση στο οικονομικό σκέλος, μιας και οι κυανόλευκοι θα πρέπει να ανεβάσουν το μπάτζετ τους.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Παντελής Καπετάνος, το όνομα του οποίου συζητείται στη Μίκρα, μιας και θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει από το… ζωγραφιστό κυρίως και να προσφέρει γκολ.

Σε μία κατηγορία «κλειστή», με σφιχτές άμυνες και πολλή τακτική.

Share it