Search

Με ένα χρυσό και τρία χάλκινα επιστρέφει από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας ο Θράκας Ιππέας!

Νέες διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο γνώρισε ο Θράκας Ιππέας που επέστρεψε από το αντίστοιχο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας με ένα χρυσό και τρία χάλκινα μετάλλια!

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του συλλόγου: “Το προηγούμενο Σ/Κ διεξήχθη στις Σέρρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας. Ο Θράκας Ιππέας συμμετείχε στη κορυφαία γιορτή της Ελληνικής Ποδηλασίας υπό της οδηγίες του coach Γιάννη Ταμουρίδη και με εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών μας.

Το Σάββατο στο αγώνισμα Cross Country ο Σάκης Καβουρτζικλής στέφθηκε χάλκινος πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Μάστερ Α! Ο Πρωταθλητής μας πάλεψε δυνατά σε κάθε σημείο της διαδρομής για τη διάκριση, που επιτεύχθηκε απόλυτα με τη κατάκτηση της τρίτης θέσης στο βάθρο των νικητών.

Πρωταθλητών συνέχεια και για την
αθλήτριά μας, Πλεσιώτη Δήμητρα που στέφθηκε χάλκινη πρωταθλήτρια στη κατηγορία Γυναικών! Η Δήμητρα με δυνατό come back στην αγωνιστική ποδηλασία και πρώτη της χρονιά στον Θράκα Ιππέα κατέστησε αισθητή την παρουσία της στο χώρο της Ελληνικής Ποδηλασίας.

Στο τέλος της ημέρας στην κατηγορία Ανδρών Elite, ο αθλητής μας Μολλά Χαρούν σε ένα πολύ δυνατό αγώνα με τους κορυφαίους αθλητές του χώρου, επιδίωξε τη διάκριση και τελικά στέφθηκε χάλκινος πρωταθλητής!

Την Κυριακή 22 σειρά είχε το αγώνισμα XCE Elimination όπου είχαμε και την απόλυτη διάκριση με την Πλεσιώτη Δήμητρα να στέφεται χρυσή Πρωταθλήτρια της Ελλάδας!

Ένα χρυσό μετάλλιο και τρία χάλκινα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής ποδηλασίας!

Εύγε Θράκες!

Το αίσθημα της υπερηφάνειας που διακατέχει κάθε μέλος του Θράκα Ιππέα για τον αγώνα των Αθλητών μας γίνεται αντίβαρο σ’αυτό της θλίψης μας για τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα.”

Share it