Search

Η ενημέρωση των Xanthifans για διαρκείας του ΑΟΞ που δεν βγήκαν ακόμη και η…ευχή!

Δελτίο τύπου για να ενημερώσουν τα μέλη τους για την καθυστέρηση στην κυκλοφορία των διαρκείας του ΑΟΞ, εξέδωσαν οι Xanthifans.

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΟΞ αφού πρώτα έκαναν γνωστό πως δεν είναι σε θέση  να απαντήσουν στα καθημερινά ερωτήματα των φίλων της ομάδας ευχήθηκαν σύντομα να υπάρξουν οι κατάλληλες απαντήσεις απο τους αρμόδιους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοινώνουμε προς τα μέλη μας ότι η ΠΑΕ,  αν και απομένει λιγότερος από ένας μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος, ΔΕΝ έχει ανακοινώσει ακόμη τα εισιτήρια διαρκείας και ούτε έχουμε κάποια ενημέρωση για το πότε και αν θα ανακοινωθούν.

Αν και τα τελευταία χρόνια η συνήθης τακτική της ΠΑΕ είναι να εκδίδει κάρτες διαρκείας φέτος είμαστε η μοναδική ΠΑΕ μέχρι στιγμής που δεν έχει ανακοινώσει τις νέες κάρτες διαρκείας 2018 – 2019. Όλες οι ΠΑΕ , ακόμη και οι «άστεγες τηλεοπτικά» έχουν προχωρήσει σε σχετικές ανακοινώσεις.

Το Δ.Σ. των Xanthifans αυτή την στιγμή δεν είναι σε θέση να απαντήσει στα ερωτήματα που δέχεται καθημερινά για το αν και πότε θα ανακοινωθούν οι νέες κάρτες διαρκείας. Ευχόμαστε σύντομα να μπορούμε να απαντήσουμε…

Share it