Search

Εξαπλή παρουσία σε τελικούς ο απολογισμός της Θράκης την πρώτη μέρα στο Πανελλήνιο Νέων Ανδρών-Γυναικών!

Με αρκετές καλές επιδόσεις, πολλά ατομικά ρεκόρ ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πρωταθλήματος Νέων Α/Γ στο ΕΑΚ Λάρισας. Ενώ είχαμε και 6 Θρακιώτικες παρουσίες στον τελικό.

Την ποιο μεγάλη και έντονη παρουσία είχε ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, που μάλιστα είχε παρουσία σε 5 τελικούς. Ποιο συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου με καλή παρουσία έφτασε στον τελικό των 100μέτρων και με επίδοση 12,64 τερμάτισε στην 10η θέση. Παρουσία για τον σύλλογο  της Κομοτηνής στα 100μέτρα είχαμε και στους Νέους με τον Παύλο Παπαδόπουλο να τερματίζει τελικά στην 14η θέση με 11,38. Στον τελικό του τριπλούν έφτασε και η Τριανταφυλλιά Κρεμμυδά που με άλμα στα 11,60 κατετάγη 12η. Για ελάχιστο έχασε την πρόκριση στον τελικό και ο Στέλιος Τζημαγιώργης που με επίδοση 50,06 τερμάτισε στην 11η θέση του προκριματικού των 400μέτρων.

Ο σύλλογος της Κομοτηνής είχε διπλή παρουσία στους τελικούς και της σκυταλοδρομίας. Με της Ελευθεριού, Καραδήμου, Κουκούτση και Γιαννοπούλου με χρόνο 50,45 να τερματίζουν στην 10η θέση στα 4Χ100. Ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των Νέων Ανδρών  οι Τσαμούρας, Ριζικιανός, Ντέμος και Παπαδόπουλος κατέκτησαν την ίδια θέση με χρόνο 43,71

Τέλος στην πρώτη ημέρα είχαμε και Εβρίτικη παρουσία με τον Γιώργο Σιταρίδη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να φτάνει άνετα στον τελικό των 110μ. με εμπόδια, με τον πρωταθλητή του Εθνικού με 14,86 να τερματίζει στην 5η θέση. Την πρώτη θέση στο συγκεκριμένο αγώνισμα κατέκτησε ο Λύρης του Ολυμπιακού με 14,40.

Share it