Search

Τέλος εποχής για τον Θρακιώτη κάπτεν του Νέστου Άγγελο Παυλακάκη που αποχαιρέτησε την Χρυσούπολη!

Σε ομάδα του Νομού Καβάλας αλλά όχι το Νέστο θα δούμε τη νέα χρονιά τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας της Χρυσούπολης, Άγγελο Παυλακάκη με τον ξανθιώτη αμυντικό μετά απο 6 χρόνια να αποφασίζει να αποχωρήσει απο την ομάδα.

Ο Παυλακάκης μετά απο έξι μαγικά χρόνια με δυο ανόδους στη Γ` Εθνική, κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, του Σούπερ Κάπ Ερασιτεχνών Ελλάδας και σπουδαίες πορείες στη Γ` Εθνική αποφάσισε να αποχωρήσει απο τον σύλλογο με προσωπική του απόφαση. Άλλωστε για την ομάδα του Νέστου ο Παυλακάκης όπως αναφέρει και ο Τάσος Πατσίδης στην proininews ήταν η σημαία της ομάδας με διαχρονική και σημαντική παρουσία στον σύλλογο.

Ο 30χρονος Ξανθιώτης αμυντικός που πέρα απο το Νέστο αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας Νέων του ΑΟΞ, Ολυμπιακό Νάουσας, Ορφέα Σπάθας Κρήτης  και τον Ηρακλή Ζυγού, αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει τον επόμενο προορισμό του που θα κάνει αίσθηση. Με τον ίδιο και λόγω φόρτου εργασίας να επιλέγει να συνεχίσει σε ομάδα του τοπικού Καβάλας που ωστόσο με την δική του παρουσία θα ανεβεί αρκετά επίπεδα και γενικότερα θα κάνει αίσθηση  την φετινή σαιζόν.

Share it