Search

Στην Καβάλα πρώην παίκτης του Πανθρακικού! Έφτασε τις έξι μεταγραφές ο ΑΟΚ

Με τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού Βασίλη Γαβριηλίδη(ο πρώτος στην φωτο) και με τους Σάββα Τουμανίδή, Γιώργο Γεμιστό ενισχύεται η ομάδα του Α.Ο Καβάλας για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι «αργοναύτες» συνεχίζουν το σχεδιασμό τους για τη χρονιά που έρχεται, με στόχο η ομάδα να πάει ένα βήμα παραπάνω και γιατί όχι να κερδίσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία!

Για τον λόγο αυτό, κλείνουν παίκτες κλειδιά με εμπειρία όπως τον Γαβριηλίδη, ο  οποίος επιστρέφει στον Α.Ο.Κ με παραστάσεις και στην SuperLeague φορώντας την φανέλα του Πανθρακικού τη χρονιά 2015-16!

Ο Τουμανίδης παίκτης με εμπειρία στην κατηγορία, επιστρέφει και αυτός στην ομάδα της Καβάλας μετά το 2017, ενώ και ο Γεμιστός έρχεται με σχετικά γεμάτη χρονιά στην Γ’ εθνική, έχοντας επίσης αγωνιστεί και στο εξωτερικό με τα χρώματα της Λόβτσεν στο πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου.

Πέρα απο τους τρεις προαναφερόμενους ο ΑΟΚ έχει αποκτήσει ήδη τους Βασίλη Βοσνιάδη, Σβέν Γιακσίνοβιτς και Αλέξανδρο Ζέρη.

Η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση 3 ποδοσφαιριστών και τους καλωσορίζει στην ομάδα μας:

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ(20/10/92): επιστρέφει για τρίτη φορά στο καραβάκι ύστερα από 3 χρόνια, στα οποία ως μέσος κατέγραψε 5 συμμετοχές στην Superleague (Πανθρακικός) και 50 συμμετοχές(2 γκολ) στην Football League αγωνιζόμενος στον Πανθρακικό, τον Πανσερραϊκό και τον Παναιγιάλειο.

ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ (2/3/96): αγωνίστηκε στην ομάδα μας είτε ως κεντρικός αμυντικός είτε ως αμυντικός μέσος, μετρώντας 38 συμμετοχές και 3 γκολ τις περιόδους 2015-2017 ενώ την περασμένη χρονιά ήταν στον Μακεδονικό (Γ’Εθνική) όπου είχε 24 συμμετοχές και 2 γκολ.

ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (19/12/94): την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε 21 φορές στην Γ’Εθνική με τις ομάδες του Αστέρα Βλαχιώτη (6 γκολ) και του Αιγάλεω. Πρόκειται για σέντερ φορ, ο οποίος την περίοδο 2016-17, ανήκε στο δυναμικό της Λόβτσεν (Α’Εθνική Μαυροβουνίου) όπου είχε 16 συμμετοχές και 4 γκολ.

 

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΟ.ΚΑΒΑΛΑ»

Share it