Search

Παράταση σχεδόν μίας εβδομάδας για δήλωση συμμετοχής των Κυπελλούχων ΕΠΣ στο Κύπελλο Ελλάδας έδωσε η ΕΠΟ!

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τροποποιείται το άρθρο 3 της προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019, αναφορικά με την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης συμμετοχής.

Νέα ημερομηνία ορίζεται η Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 (αντί 31 Ιουλίου). Επίσης, η ημερομηνία υποβολής δήλωσης συμμετοχής του φιναλίστ (εφόσον δεν δηλώσει ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ) καθορίζεται η Παρασκευή 10 Αυγούστου.

Φέτος θυμίζουμε πως όπως αποφασίστηκε δεν θα τιμωρούνται οι ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή, οι ποινές που θα είναι βαριές θα ισχύσουν απο τη νέα σαιζόν. Ενώ σε περίπτωση που κάποιος Κυπελλούχος δεν δηλώσει συμμετοχή τότε την θέση του παίρνει ο φιναλίστ.

Παράλληλα έγινε γνωστό απο την ΕΠΟ πως η κλήρωση για την Α’ φάση της διοργάνωσης  οπού θα μπουν στην κληρωτίδα και οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ Έβρου(Θράκη Φερών), Θράκη(Δόξα Προσκυνητών), Ξάνθης(Άρης Αβάτου), Καβάλας(ΑΟ Καβάλα), Δράμας(ΑΕΚ Καλαμπακίου) και  Σερρών(Απόλλων Παραλιμνίου) απο την Περιφέρεια ματς, θα γίνει την Δευτέρα 13 Αυγούστου στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Θυμηθείτε την δομή του νέου Κυπέλλου Ελλάδας ΕΔΩ.

Share it