Search

Εγκρίθηκε το πριμ συμμετοχής στις ερασιτεχνικές ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος!

Εγκρίθηκε το πριμ συμμετοχής στις ερασιτεχνικές ομάδες, του Κυπέλλου Ελλάδος, με τα όσα σας είχε ενημερώσει για τις τελευταίες ενέργειες της ΕΠΟ, το SA πριν λίγες και τα κίνητρα συμμετοχής που σκέφτεται να δώσει στις Ερασιτεχνικές ομάδες, να επιβεβαιώνονται!

Όπως αναφέρει και ο Νεκτάριος Παπαδόπουλος στο ρεπορτάζ του στο athleticdrama, στο χθεσινό συμβούλιο της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε η οικονομική ενίσχυση για τις ερασιτεχνικές ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος.Όσες από τους 53 κυπελλούχους των Ε.Π.Σ. δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν και το ποσό των 2.000€!!

Στην συνέχεια οι ομάδες που θα περάσουν στην 2η φάση του θεσμού θα πάρουν 3.000€ και τέλος οι ομάδες που θα προκριθούν στην 3η φάση θα πάρουν το ποσό των 4.000€
Οι 16 ομάδες που θα κοντραριστούν με αυτές της Football League στην Τρίτη (3η) φάση του κυπέλλου Ελλάδος θα λάβουν συνολικά 9.000€!!!
Μία σπουδαία κίνηση από το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. που σκοπό έχει αρχικά να μην υπάρχουν απώλειες στις δηλώσεις συμμετοχής αλλά και στην συνέχεια να υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο πρόκρισης στις ομάδες.

Share it