Search

Με Χασάνογλου και Αδαμαντίου ξεκίνησε η μεταγραφική ενίσχυση του Ορφέα Ξάνθης!

Βασισμένος στον περσινό του αγωνιστικό κορμό αλλά και σε αρκετά νέα παιδιά απο την Ακαδημία του συλλόγου θα είναι το ρόστερ του Ορφέα Ξάνθης ενόψει της τρίτης διαδοχικής χρονιάς στην Γ’ Εθνική, ωστόσο ο σύλλογος θα προχωρήσει και σε προσθετικές κινήσεις με ταλαντούχους νεαρούς κατά βάση παίκτες.

Η αρχή στην μεταγραφική ενίσχυση για τον ξανθιώτικο σύλλογο γίνεται με δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, τα δελτία των οποίων ήδη κατατέθηκαν και ανήκουν πλέον στην οικογένεια του Ορφέα.

Ο πρώτος είναι ο Φεϊζή Χασάνογλου που μετά απο αρκετά χρόνια στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ, με παρουσία σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, αποχώρησε απο την ΠΑΕ Ξάνθη με τον Ορφέα να αποτελεί την επιλογή του νεαρού δεξιού αμυντικού. Ο Χασάνογλου προέρχεται απο μια εντυπωσιακή χρονιά στην Κ20 της Ξάνθης με 24 συμμετοχές και πολύ καλή παρουσία.

Σε νεαρή ηλικία είναι και το έτερο απόκτημα της ομάδας, με τον Καβαλιώτη Διαμαντή Αδαμαντίου να επιλέγει την ομάδα του Ορφέα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο νεαρός μέσος που ξεκίνησε απο την Ακαδημία της Καβάλας την περσινή σαιζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Αυτές είναι οι δύο πρώτες κινήσεις του Ορφέα που δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε ακόμη 2-3 προσθετικές κινήσεις το επόμενο διάστημα, ανάλογα και με πιθανές αποχωρήσεις απο το ρόστερ με την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή να θέλει την απόκτηση παικτών που θα μπορέσουν να μπουν και να προσθέσουν το κάτι παραπάνω στον κορμό της ομάδας, αλλά και σε νεαρά παιδιά με κίνητρο και διάθεση να παίξουν μπάλα σε υψηλό επίπεδο με τον σύλλογο να τους παρέχει όλα τα εχέγγυα για να ασχολούνται μόνο με το αγωνιστικό.

Share it