Search

Βραβεύτηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην αυλαία του τουρνουά “ΟΣΕΚΑ-Θράκης 2018”!

Η ΕΘνική μας ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο κατέκτησε το τουρνουά ΟΣΕΚΑ-Θράκη 2018 που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή, επικρατώντας τόσο της Βουλγαρίας όσο και της Κύπρου!

Μετά το τέλος και της τελευταίας αναμέτρησης, το τζάμπολ της οποίας έγινε από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, έκανε την απονομή των μεταλλίων στους αθλητές των τριών ομάδων, ενώ στην συνέχεια βραβεύτηκε και ο ίδιος από τους διοργανωτές για την συνολική προσφορά του στον χώρο του αθλητισμού!

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σημείωσε πως πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση, μιας και το μπάσκετ όπως και αν παίζει κανείς, είναι ένα. «Για αυτό και όπου μπορούμε να είμαστε για να βοηθάμε με την παρουσία μας είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο είμαστε εκεί» σημείωσε εκφράζοντας τη χαρά του για το γεγονός ότι κατάφερε να βρεθεί στην Κομοτηνή για να παρακολουθήσει ένα διαφορετικό αγώνα μπάσκετ.

«Χρειάζεται όλοι να βοηθήσουμε το μπάσκετ με αμαξίδια, και θα είμαστε εκεί» τόνισε ο ίδιος σημειώνοντας πως είναι σημαντικό να αναπτυχθεί σε μια χώρα όπως η δική μας, με ιδιαίτερη παράδοση στο μπάσκετ, και επιβάλλεται όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Πηγή: Παρατηρητής της Θράκης

Share it