Search

Απέκτησε Αλεξάκη και ανανέωσε με Σκαρλατίδη ο Άρης!

Στην απόκτηση του Αλεξανδρουπολίτη Αλέξανδρου Αλεξάκη και στην ανανέωση του συμβολαίου του Ορεστιαδίτη Νίκου Σκαρλατίδη προχώρησε ο Άρης.

Η ανακοίνωση για Αλεξάκη:

«Το ανδρικό τμήμα πετοσφαίρισης του ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Αλεξάκη Αλέξανδρου. Αγωνίζεται ως κεντρικός με ύψος 2,00 cm είναι 18 χρονών και θεωρείται από τα ταλέντα του Ελληνικού βόλεϊ . Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης , ενώ πέρυσι έπαιξε στην ομάδα της ΓΕ Αλεξανδρούπολης . Έχει συμμετάσχει στην Εθνική παίδων . Μήλο της έριδος για πολλές ομάδες οι παράγοντες της Αλεξανδρούπολης και ο αθλητής επέλεξαν τον ΑΡΗ μας καθώς ταιριάζει στην φιλοσοφία και των 2 πλευρών αυτή η συνεργασία. Καλώς ήλθες στην μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ μας Αλέξανδρε . Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τους παράγοντες της Αλεξανδρούπολης για την εμπιστοσύνη τους».

Η ανακοίνωση για Σκαρλατίδη:

Το ανδρικό τμήμα πετοσφαίρισης του ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για 3η συνεχόμενη χρονιά με τον αθλητή Νίκο Σκαρλατίδη. Αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου με ύψος 1,84 cm και είναι 20 χρονών . Καλή χρονιά με τον ΑΡΗ μας Νικόλα .

Share it