Search

Έδωσε παράταση για έκδοση προκύρηξης στην Super League η ΕΠΟ! Προς αναβολή η κλήρωση του πρωταθλήματος

Παρότι η Super League ανακοίνωσε ότι θα κάνει κλήρωση στις 30 Ιουλίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στην ίδια ημερομηνία θα συζητούσε την έγκριση της προκήρυξης του επόμενος πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της λίγκας, Β. Μπαταγιάννης την πρώτη του παρουσία στην Εκτελεστική Επιτροπή ως εξ οφίτσιο Β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ζήτησε να παραταθεί η προθεσμία υποβολής της προκήρυξης, από τις 7 Αυγούστου, που είχε αρχικά αιτηθεί η Super League, στις 18 Αυγούστου. Δηλαδή μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, που έχει προγραμματιστεί από τη Super League για τις 25 Αυγούστου.

Το αίτημα του Μπαταγιάννη, που έγινε δεκτό από την ΕΠΟ, δείχνει ότι κάθε άλλο παρά σίγουρος είναι ο Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ότι στις 30 Ιουλίου και θα γίνει αποδεκτή η προκήρυξη του πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί κανονικά η κλήρωση.

Μάλιστα όπως διαρρέεται απο το πρωί η Λίγκα προσανατολίζεται σε αναβολή της κλήρωσης, απο την στιγμή που δεν έχει υπάρξει ακόμη οριστική λύση στα τηλεοπτικά, καθώς παρότι το Epsilon μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ακόμη δεν έχει πάρει τα δικαιώματα καμίας ομάδας.

Share it