Search

Τα τέσσερα νέα αποκτήματα της Κ17 του ΑΟΞ με έντονο χρώμα… τοπικού Ξάνθης!

Την πρώτη προπόνηση της χρονιάς πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης(25/7) η αλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό Εφηβική ομάδα της Ξάνθης.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας Κ17 του ΑΟΞ, πέρα απο την παρουσία του νέου τεχνικού της ομάδας Κώστα Προδρομίτη, είχαμε και την παρουσία των τεσσάρων μεταγραφών που ήδη έχουν ολοκληρωθεί με τις τρεις μάλιστα να προέρχονται απο ομάδες της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης!

Αρχικά επιστρέφει στον σύλλογο μετά απο μια εξαιρετική παρουσία στην Αναγέννηση Θαλασσιάς ο Μπερκάντ Νιαζίφογλου, με το πρώην μέλος της Κ15 του ΑΟΞ να κάνει πολύ καλές εμφανίσεις κερδίζοντας την επιστροφή του στον ΑΟΞ.

Μια κίνηση που η αλήθεια είναι πως άργησε αρκετά να γίνει ήταν η μεταγραφή του Παρασκευά Μπάτζιου. Ο 16χρονος ταλαντούχος πλάγιος μπακ-χαφ αποτελούσε διακαή πόθο της ομάδας πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ενώ με την επιστροφή του στην Ξάνθη τον Ιανουάριο του 2017 αρχικά για την Θαλασσιά και το καλοκαίρι για τον Ζυγό η περίπτωση του παρακολουθούνταν στενά απο τους ξανθιώτες που έσπευσαν με το φινάλε της σαιζόν να τον κλείσουν για την μεγάλη ομάδα της Θράκης.

Παίκτης με εξαιρετική παρουσία τόσο στα Παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης όσο όμως και με την Ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ένωσης, ο Δημήτρης Μπαζοίδης κέρδισε με το σπαθί του την μεταγραφή του στον ΑΟΞ. Ο εκ των αρχηγών της Μεικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης ξεχώρισε με την παρουσία και του κεντρίζοντας εδώ και αρκετό καιρό το ενδιαφέρον των ιθυνόντων του ξανθιώτικου συλλόγου.

Τέλος μέλος της νέας Κ17 του ΑΟΞ είναι και επίσημα πλέον και ο Δημήτρης Τσιπούρας. Ο νεαρός επιθετικός που την Πέμπτη(26/7) γίνεται 16 αποκτήθηκε απο την Ακαδημία του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης μετά απο μια γεμάτη γκολ τετραετία. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ταλαντούχος Θεσσαλονικιός φορ ξεκίνησε ως τερματοφύλακας στην Γερμανική Ακαδημία Θεσσαλονίκης όμως οι προπονητές του βλέποντας την εξέλιξη του τον μετατόπισαν στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτές είναι οι πρώτες τέσσερις κινήσεις του συλλόγου με τις οποίες το ρόστερ φτάνει στους 27 παίκτες, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμη 2-3 κινήσεις για την καλύτερη δυνατή στελέχωση του τμήματος που και φέτος στοχεύει σε μια καλή σαιζόν και γιατί όχι σε ακόμη μια παρουσία σε τελική φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος.

Share it