Search

Συγκλονισμένοι στον Θράκα Ιππέα απο τον χαμό του πατέρα και των δύο παιδιών της οικογένειας Φύτρου στις πυρκαγιές!

Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε μέσα από τις εκκλήσεις για τον εντοπισμό ανθρώπων που αγνοούνται, μετά τη φονική πυρκαγιά στη Ραφήνα και το Μάτι. Ένας πατέρας και τα δυο του παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή, προσπαθώντας να σωθούν από τις φλόγες.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα μεταξύ των θυμάτων από την πύρινη λαίλαπα ήταν η πρώην αθλήτρια ποδηλασίας της ΑΕΚ, Εβίτα Φύτρου, που βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα. Ήταν μόλις 14 ετών και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ποδηλασίας. Λίγες ώρες αργότερα τόσο ο πατέρας της Γρηγόρης όσο και ο μόλις 11 ετών αδερφός της Ανδρέας δυστυχώς εντοπίστηκαν νεκροί, καθώς έγινε η ταυτοποίηση στις σορούς τους.

Ο παλιός αθλητής του τμήματος ποδηλασίας της ΑΕΚ και ο γιος του, Ανδρέας, ο οποίος επίσης έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα της ποδηλασίας, δυστυχώς δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τις φλόγες. Όπως είναι φυσικό η νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους για το πόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους.

Την τεράστια στεναχώρια του για τον αδόκητο χαμό των τριών μελών της οικογένειας Φύτρου εξέφρασε ο Θράκας Ιππέας Κομοτηνής

http://

Ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ:

Σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί τον χαμό του Πατέρα, της Κόρης, του Γυιού. Θρηνούμε τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Το τμήμα της Ποδηλασίας μας, η Ακαδημία μας, οι συναθλητές τους, οι γονείς τους, οι προπονητές τους, η διοίκηση, οι φίλοι, θρηνούν.

Την φετινή χρονιά η Εβίτα και ο Ανδρέας μας άφησαν για λίγο για να αγωνίζονται με τον Κρόνο Νικαίας.

Την φετινή χρονιά ο Γρηγόρης η Εβίτα ο Ανδρέας μας άφησαν για άλλα μέρη, μακρινά.

Η ΑΕΚ τους έχει στην αγκαλιά της…

Στην μητέρα και σύζυγο Βαρβάρα υποκλινόμαστε ευλαβικά, και της στέλνουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια από την Μεγάλη Ενωσίτικη Οικογένειά μας.

 

Share it