Search

Με το μυαλό στην Ελλάδα και το PrayforGreece να κυριαρχεί ρίχνεται στο πρώτο φιλικό η Ξάνθη!

Ημέρα του πρώτου φιλικού τεστ για την Ξάνθη η σημερινή, με τους Θρακιώτες να αγωνίζονται στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια (γήπεδο German) στις 19:00 κόντρα στην Αλτίν Ασίρ απο το Τουρκμενιστάν.

Ωστόσο όπως είναι εύκολα αντιληπτό άπαντες στον σύλλογο έχουν το μυαλό τους στα όσα τραγικά συμβαίνουν στην Αττική και τον θάνατο τουλάχιστον 80 ψυχών, και τον αριθμό να ανεβαίνει, απο τις φονικές πυρκαγιές στην πρωτεύουσα της χώρας. Απο το απόγευμα της Τρίτης και  μετά την προπόνηση οι παίκτες της ομάδας προσπάθησαν “εκμεταλλευόμενοι” και την φήμη τους να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν εκείνη την στιγμή είτε κοινοποιώντας σημεία που μπορεί ο κόσμος σε Ξάνθη αλλά και στα μέρη καταγωγής τους οι Έλληνες να πάει κόσμος και να βοηθήσει στην συλλογή αναγκαίων προϊόντων.

Ενώ και το χάσταγκ PrayforGreece κυριαρχούσε σε όλα τα ποστ των ξένων ποδοσφαιριστών της ομάδας, όπως οι Γέντρισεκ, Ντουρίτσκοβιτς, Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Ντε Λούκας, Μπρίτο, Κίκε και άλλων που έχουν λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  που ζητούσαν απο συμπατριώτες τους και όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας και των ανθρώπων που είδαν να χάνονται συγγενικά τους πρόσωπα και οι περιουσίες τους.

Ωστόσο οι παίκτες της ομάδας έστω και με το μυαλό στην πατρίδα θα κληθούν το απόγευμα να τα αφήσουν στην άκρη και να συγκεντρωθούν στο πρώτο τεστ της ομάδας.

Share it