Search

Συνεχίζει να επενδύει στα παιδιά της Ακαδημίας του ο Ορφέας Ξάνθης! Μια εντεκάδα παιδιών του συλλόγου στην πρώτη ομάδα!!!

Πιστός στην φιλοσοφία του συλλόγου να στηρίζεται στα δικά του παιδιά θα είναι και φέτος ο Ορφέας Ξάνθης, με τον σύλλογο μάλιστα να προχωρά στην προώθηση 11 παιδιών απο την Παιδική ομάδα του συλλόγου.

Οι 11 νεαροί όλο τους ηλικίας 15 και 14 χρονών ήταν μέλη της ομάδας Κ15 του συλλόγου, και πήραν το χρίσμα απο τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας Μάκη Μπογιατζίδη για να προωθηθούν στην Ανδρική ομάδα του συλλόγου, και ήδη μετέχουν στις προπονήσεις του συλλόγου ενώ αναμένεται αρκετοί εξ’ αυτών να παραμείνουν στο ρόστερ και ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου για τρίτη διαδοχική χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα στην προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας μετέχουν οι: Στράτος Αμανατίδης, Κωνσταντίνος Βαλάνης, Παναγιώτης Βουλγαρίδης, Ιμπραήμ Μολλά, Ντογκάν Γκίντα, Ντιράρ Σακαλή,  Φατήχ Νταγκαλά, Χασάν Χασανκήλ, Γιώργος Χατζηιωάνου και Χαράλαμπος Αραμπατζής.

Ενώ αυτή η εξαιρετική φουρνιά του ξανθιώτικου συλλόγου έρχεται να προστεθεί στους Κλεντί Ζυκολάρι, Νίκο Καλλίδη, Κιούρτ Αϊκούτ, Οκάν Μεκερά, Αχμέτ Μπαϊρακτάρ και Ταϊφούρ Χουσείνογλου που ανέβηκαν τα προηγούμενα χρόνια αλλά φυσικά και σε πολλούς ακόμη που έχουν αναδειχτεί απο την Ακαδημία του συλλόγου και έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους στην πρώτη  ομάδα με παιδιά όπως ο Βασίλης Μαλαδένης, ο Βασίλης Καραγκιόζης  και ο Λάζαρος Μαυρόπουλος που είναι μερικά απο τα παιδιά που έχουν βγει απο τα σπλάχνα του συλλόγου.

Share it