Search

Σε ύφεση η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στη Λευκίμη του Έβρου!

Όπως ενημέρωσε η εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, Σταυρούλα Μαλλίρη, το πρωί κατά την ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου απ’ το Κέντρο Επιχειρήσεων της Π.Υ. στο Χαλάνδρι, η φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Λευκίμης στο Δήμου Σουφλίου είναι σε ύφεση, ενώ στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες, 16 οχήματα και 60 άτομα πεζοπόρο.

Οι πληροφορίες για περιορισμό της έντασης και ισχύος του φαινομένου, επιβεβαιώνονται και απ’ την Π.Υ. του Έβρου. Η ενημέρωση απ’ την Πυροσβεστική Υπηρεσία κάνει λόγο για οριοθέτηση της φωτιάς, χωρίς την εκδήλωση αναζωπυρώσεων.

Χερσαίες δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς και οχήματα της Π.Ε. Έβρου παραμένουν στην περιοχή για επίβλεψη και αποτροπή αναζωπυρώσεων.

Κατοικημένες περιοχές δεν κινδυνεύουν, καθώς η φωτιά που έχει περιοριστεί, ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση, 1,5 χιλιόμετρο απ’ τον κατοικημένο οικισμό της Λευκίμης, ενώ παράλληλα αποφεύχθηκε χάρη στις προσπάθειες των πυροσβεστών χθες όλο το βράδυ, η επέκταση της πυρκαγιάς προς το Εθνικό Πάρκο της Δαδιάς.

 

Share it