Search

Η μεγάλη προσφορά ΠΑΟΚ και Σαββίδη στους πληγέντες από τις πυρκαγιές! Με μαύρα περιβραχιόνια ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια!

Αποσβολωμένο παρακολουθεί ολόκληρο το πανελλήνιο τα όσα δραματικά εκτυλίσσονται  τις τελευταίες ώρες στην Αττική, με την τραγωδία να μην έχει αφήσει ανεπηρέαστο και τον χώρο του αθλητισμού!

Μεταξύ άλλων ο ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχός του Ιβάν Σαββίδης, έχουν ήδη αποστείλει είδη πρώτης ανάγκης στις περιοχές που επλήγησαν. Επίσης ο δευτεραθλητής Ελλάδας θα αποστείλει τα έσοδα της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στην Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League (20:30) (αν διεξαχθεί, προς το παρόν δεν έχει τεθεί θέμα αναβολής), στους πληγέντες, ενώ ο πρόεδρος του “Δικέφαλου” έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να μισθώσουν ξενοδοχεία στην Αττική για να στεγαστούν κάποιοι από τους ανθρώπους που έχασαν από τις φλόγες τα σπίτια τους.

Παράλληλα ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης έκαναν αιτήματα στην UEFA, τα οποία έγιναν αποδεκτά, να αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους, ενώ στην Τούμπα θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή!

Photo Credits: metrosport

Share it